pa nema sanse da bi za skeundarni fon dao 400e

Kad se pogleda kako im se krece profit u poslednjih par godina u smartphone konkurenciji (link) zakljucak je drugaciji. Jos jedna stvar koju ljudi ovde zabravljaju jeste da je Nokia u USA malo prisutna i da ce ovo da im otvori velika vrata ka trzistu smart telefona sa najvecim porastom. A da ce MS da profitira od ovoga, svakako hoce - kad su izgurali HTC u pretezno Android vode svojim "durenjem" ocajnicki im treba strateski partner medju velikim igracima, a zvanicno su i rekli da ce da dobiti pomoc od Nokiae da ostvare proboj na s trzista na kojima ista ima ugovore sa operaterima.tomas.hokenberi napisao: za Nokiu je ovo verovatno los potez...
Kako god, iz nekih priča znam da će Amerikanci vrlo rado prihvatiti Nokia telefone. Uostalom, jedan proizvođač više predstavlja veći izbor. Ako Nokia napravi dogovor sa nekim od njihovih popularnih operatera to bi mogla da im bude dobitna kombinacija. WP7 navodno ima jako veliki potencijal, ne sumnjam da će zaživeti, možda ne tako brzo već kao neka sledeća verzija. Recimo, kao Vista i Windows 7.Miškoni napisao:N900? Ah, dragi korisnici, pa mi smo se malo igrali sa tim modelom, naravno da je ugašena podrška za njega!
signaturemiodrage napisao:....ne znam sta pricam, d asam Apple fanboy i sl.
My NEW Precious: iPhone4 16GB v4.2.1
My Precious: iPhone 3G 8GB v3.1.2