Braćo, dajte neki link da vidimo koliko je prodato S7-mica, a koliko IP7-mica u poslednje vreme.
Negde sam čuo da su cifre za Samsung veće, a za Ajfon manje od očekivanih....
Upravo tako, da nije bilo problema sa N7 bila bi i manja prodaja jer S7 je prakticno vise od godinu dana bio jedini Samsungov flagship sto je najvise doprinelo ovom rezultatu.
Potpuno ista stvar i ovde u AU, kao i u Amerikama. Trziste ne zna za nista drugo sem Samsunga i Apple-a. LG tu i tamo, HTC jos malo pa nestao. Ostalo nije vredno pomena. Najbolje se vidi po oglasima, sta ljudi najvise prodaju.
Da ne spominjemo onda balkan [emoji23] cale je progledao sa mojim p9 lite, pa je i kevi uzeo p10 lite, za te pare samsung bi im dusu. Ali to je marketing, kad bi sproveli anketu u knezu koliko ljudi je culo za nesto osim iphone ( mnogi misli da se tako zove firma [emoji23] ), samsung i lg verujem da bi videli realno stanje, a kamoli van bg...
To sve zato sto su sigurno 90% kupaca nezahtevni korisnici. Da li dobili fon od 150, 200 ili 500€ sve im je jedno. Osnovne funkcije rade na svakom. Među ovih 90% su i oni koji uvek kupuju najnovije i najskuplje i najrenomiranije, a to je Galaksija ili Jabuka. E ko voli da bira onda uzima i ostale u obzir.
Pa da, bitno im da im telefon obavlja te osnovne operacije koje su njima bitne, a to je svakome skoro nekih par stvari. Ovo što mi radimo ovde bi neko okarakterisao i kao preterano razglabanje o telefonima.
Nema ni Htc. Nije mi jasno samo kako je LG na sedmom mestu,a kakve su failove imali zadnjih godina.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.