Bas sam napravio screen shotove i hteo da bacim na forum, ali posle ovih postova iznad dodje mi da bacim Neo u kantu i do kraja zivota koristim nokiJu 3310!
gargamel4, na kom dekstopu imam ih mnogo hahaha antec, hvala mnogo se brze pravi nego sto mislis samo najdes sve sto ti treba i poslazes i to je to , inace od bizmisa sa ovim nema nista
lesa0208, ne kapiram, jel moguce nesto ovako uraditi na telefonu ? Ili samo photoshopujes ? DAj reci mi koji program je za one "iscepane" ili za onaj ispod njega ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Layne_Staley, naravno da je moguce sve radi kako treba mogu da postavim ponovo sve i da snimim da se uveris . Program za iscepane nemas jer je to ispod njega, u photoshopu se napravi wallpaper ti ga kasnije ubacis u telefon i preko desktop visualizera i transparentne ikonice mu zadas njegovu funkciju, i to je sve
lesa0208, omfg ti bas imas vremena za to ?
Ne mislim da lazes da radi, ne moras da snimas bre, verujem ti ja , dobar si decko
Gotivio bih kada bi napravio nesto slicno, samo ne znam da li imam dovoljno vremena/kreativnosti za tako nesto ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Layne_Staley, pa ne treba ti nesto mnogo vremena ako nadjes sve sto ti treba odmah . Mada nije da imam toliko vremena mora da se uci za faks sada ali tipa ovaj poslednji sam odradio za nekih sat vremena, jedino sto sam morao tim ikonicama da dodajem tekst i sto sam na vratima promenio sliku bilo je neko pavo nebo i tom mclock kalendaru sam editovao boju i to je sve.
antec, da ali bi 70% tutorijala bilo u photoshopu, kako da se napravi wallpaper, i kako da se promene boje, a ostalo bi bilo samo kako smestiti ikonice i to je to.
Оно што леша приказује овде је креативност не знање (мора и знање али не у великој количини), све ово је веома једноставно направити али треба имати инспирацију која њему изгледа не недостаје
Цела поента је у "Фенг Шуију", добро уклапање иконица и виџета са позадином
LittlePrince, ispraviću te nije leša nego lesa kao Sale jel ispada ovako kao neki leš da sam . A ovo ostalo je kako si rekao, uglavno ovo sto postavljam jeste kreativnost, ali i takodje pokazujem da android nije ogranicen sto se tice UI-a da sve moze lepo da se sredi i da izgleda super
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.