Layne_Staley, da, nije čista. Probaj očistiti staklo kamere i zadržati vazduh dok slikaš (kao kad pucaš iz oružija).
Pošto Barabi svaka slika sa jaTelefon uspe, reci šta si hteo slikati, pa nek ti on uslika.
Šalim se malo, ali je vidljiva razlika u kvalitetu slika izmedju vas dvojice.
Baraba, što se nisi javio, da svratiš na kafu. Nisi bio predaleko od mene toda81, kako ti se sviđa centar Smedereva? Za ručak predlažem "Brvnaru", na Jugovu. Vidi da li imaju svežeg smuđa, odličan je!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Vidim da većina vas apsolutno nema nameru da postavlja slike u "thumbnail" modu, a ja i ostali urednici nemamo nameru da trčkaramo po forumu i menjamo sve postove u kojima su ogromne slike.
Ovo se odnosi i na linkove sa Flickr-a ako je slika veća od 600px i smarajuće propratne linkove tipa "IMG_xxx by Stojko, on Flickr". Takođe, specijalno iritirajući linkovi sa TapaTalk-a, sirovi "screenshot-ovi" itd.
Očekujte kasapljenje u vidu brisanja postova i mogućeg zaključavanja teme dok svi ne utuve u glavu ovo...
Ne znam zasto vam to smeta.
Pa na najvecem domacem IT forumu se kace slike s flickr zato sto se ne konpresuju slike i vidi se pravi kvalitet.
A i dosta ljudi posecuje forum preko telefona pa kad otvorim te thumbnailove dobijem sliku 10x10 koju je nemoguce pogledati preko tapatalka.
Nije sporan Flickr kao servis, već dodatni link koji svi ostavljaju, a koji je krajnje nepotreban i trenutno vrlo debilno pozicioniran (pogledati post iznad mog prethodnog).
Što se tiče TapaTalk-a, postoje od juče i pokušavaju da nametnu neki njihov naopaki sistem svima. Neće da može. Za te 10x10 sličice koje vam se nude, žalite se njima direktno.
Dakle, vi kako korisnici imate obavezu da ispoštujete format ovde na forumu. Ako vas mrzi da sredite linkove ili je problem pisanje sa telefona, žao mi je.
i ja se slazem sa Miskonijem i Azimuthom,iako sam kacio i ja par puta slike sa tapatalka.
Evo nebo i od mene Z1 i jedan HDR
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Miškoni, u vezi flickr i preko 600px. Kačio sam 800 x 600, ali iz razloga koji je Chobby88, naveo, da onaj ko gleda preko tapatalk vidi sliku. Nemoj odmah da se ljutiš
Ko kaže da treba uopšte da koristiš TapaTalk da bi kačio slike? Kao da ne postoji drugi način za pregled foruma. Uostalom, kao što rekoh, sve probleme koje imate sa TapaTalk-om - šaljite njima. Ovaj forum nema nameru da se menja zbog njih, posebno ne kada se radi o promeni na lošije.
Pa iskreno mislim da vise ljudi posecuje forum preko tapatalka.. I da je nebulozno ne posecivati forum o mobilnim telefonima preko aplikacije za forum za mobilne telefone... Al dobro, necu kaciti slike vise preko tapatalka
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't... -- iPhone 6 space gray, 64 GB --
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.