Zato je novo parce opreme uz iPhone - prst prethodnog vlasnika Lopovima to ne da nece predstavljati problem, vec ce da bude i zadovoljstvo andriod, prelazili su iPhoni i 1500€, ja se jako dobro secam toga.
Sad su vidim po oglasima pristojne cene, 5s je 950-1400€ u zavisnosti od memorije. 5c je oko 750€ za 16 GB verziju.
Bice toga sigurno Kladim se da je najveci broj jucerasnjih kupaca pomodne kategorije
EDIT: miodrage,
Ja licno nemam problem tipa nikad ne bih dao toliko para za nesto bio to tel ili bilo sto-naravno ako sam u mogucnosti ali ako je realno visoka cijena u pitanju za par da na ce doci na 700-750 potraznja trzista diktira cijene tj.prodaja koja sigurno bila kvalitetna juce
andriod, nece bas za par dana, ali za par nedelja sigurno. Meni je inace jako zao sto vec godinama ne mogu da skupim znacajnu kolicinu kesha (citaj 5-7k€) i da odem sa jos nekoliko ljudi, odstojimo u redu (prethodno obavljene narudzbe preko neta), kupimo uredjaje, i preprodam sve ovde za poprilicnu zaradu.
Pa trebalo je prosle godine tamo da idem ali mi se sve zxjalovilo. Inace iz Srbije, samo put dotle je oko 500€, po osobi. Ali me Fuerteventura i dalje jako privlaci:)
http://www.gsmarena.com/iphone_5s_specs ... s-6849.php
Eto zasto je Samsung sveprisutan...
Za agresivnu kampanju potrebna su ogromna sredstva a oni ih imaju ocigledno vise od svih,opste poznata stvar je vrijednost Apple-a ali jos nisam cuo podatke za Samsung.Naglasavam nemam favorita cijenim konkurenciju i pobjedu boljeg ko god da je u pitanju samo konstatujem sveprisutnost J.Koreanaca svuda
Ako se OVO stvarno dogodi, izgubićemo još jednog velikana razvoja pametnih telefona, a još jedan gigant će za male (?) pare kupiti vrhunsku tehnologiju Da li je HTC sledeća Nokia???
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Pa meni je nejasno,HTC je furao android kao primarni OS,garantujem da imaju telefone sa najmanje falinki...kvalitet kucista je nesto sto drndavi korejanci mogu samo da sanjaju,al ubi ih sto svaki flagship ima neku manu,sto nisu zastuplheni u low end trzistu i to je to....pukose ko tikva
Reklama je pokretac svega,nema tu mnogo filozofije.
Vaša poruka sadrži 51 karaktera
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Nažalost HTC nema ni približno jak marketnig kao Samsung, galaxy seriju je najviše pordavala dobra reklama pa zatim jak hadrver. HTC je imao tu nesreću da je nekoliko flagship modela imalo neku falinku koja nije pomogla boljoj poziciji HTC-a na tržištu. Setimo se samo, sada već vremešnih, S2 i Sensationa, S2 je je još uvek jedan od boljih modela i nema vlasnka istog koji nije bio zadovoljna sa tim modelom, dok je Sensation ostao još davno u prašini zbog problema sa pregrevanjem, problema sa WiFi signalom i ne tako dobrom kamerom kao na S2.
Zatim HTC ne može da se pohvali sa velikom paletom dobrih telefona u srednjem budžet segmentu, tu Smasung suvereno vlada. Sve te okolnosti su doprinele da HTC pretrpi velike gubitke i izgubi svoju poziciju na tržištu.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.