XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Super slika,ne smem da ulazim u ovu temu,kupicu 808
Jel gladan neko?
Ispekoh sve sam,oko 3 kile mesa
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne racunam,jedem raznovrsno,kombinacija voca povrca i mesa.
Mada ne preterujem bas sa mesom,nije toliko zdravo.
Komsija se profesionalno bavi bodibildingom,non stop je do vrha natankan steroidima,jede 2 kile mesa dnevno i 40 jaja.
Ogroman je i odvratan
Ali sam se zato ugojio 15 kila za 3.5 godine treniranja,bez ikakvih suplemenata ili hemija.
Samo trening i zdranje.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
A sta se desi ako prestanes tako kvalitetno da se hranis? Pocinje drastic o smanjivanje. Video sam to na bratancu. Bitno je vezbati zbog zdravlja i zato sto se covek u celini bolje oseca posle treninga
Smanjivanje nastaje ako si narastao od hemija i ostalih gluposti.
Ako misic stvoris prirodnim putem,koji je duzi i tezi taj misic nikad nece nestati.
Gomila klinaca su otkrili insulin,trt pa narastu preko leta.
Isto tako se ispumpaju kad izgube volju za teretanom.
To je vec ok, ali je cinjenica da kada bi prestao kvalitetno da se hranis da bi doslo do drasticnog smanjivanja. Nemoj me pogresno shvatiti jer nemam losu nameru. To za kljukanje svim i svacim si u pravu
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.