AndroMan, da,i zao mi sto sam ga prodao,ali mi se bio ostetio citac sim kartice.
Danas sam narucio polovan N8 crni,stize mi sutra,nadam se da ce slike biti ok,da nece imati zamucenje u uglovima kao neke N8ice.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
acamatic, hvala. U pravu si, to je Resavska pecina, prelepa je. Bio sam vise puta tamo i stalno tamo vodim prijatelje koji dodju kod mene. Ja sam iz okoline Jagodine, ali na privremenom radu u "inostranstvu", tj u braničevskom okrugu. Svi idu iz braničevskog okruga u Austriju, Italiju, Švajcarsku, a ja dolazim kod njih da im popunim ta mesta odakle su oni pobegli u "bolji život"
Stigla N8ica i bio u selu malo danas evo malo slika
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.