Nove sluske- GDE?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Peter_Forsberg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 23:08

Nove sluske- GDE?

Post od Peter_Forsberg »

Uspeo sam da poremetim kontakt na ulazu u fon, pa mi trebaju nove slusalice. Imam N6233. Pitao sam na par mesta, ali su mi u Roamingu rekli da jedino imaju u YUBC na NBGu. Odoh ja tamo, a lik mi izbaci cenu od 1800din.

E sad ja pitam vas jel znate gde (i da li) ima da se nadju za manje pare? :oops:
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Ako si poremetio "kontakt na ulazu u fon" onda ti treba nov fon a ne nove slušalice :D , šalim se, ta radnja je Mobis a sluške su hs-23, skupa kombinacija... Verovatno imaju negde jeftinije te dumb phones, preporučiće ti već neko gde. Moj savet, kad već plaćaš, "ganjaj" negde, ili nekog sa MS-a da ti proda, adapter za 6233 i završio si posao :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Mislim da je Igoritza pominjao da ima ili da će da ima AD-15. Pitaj ga šta je s tim bilo. Razleti se po prodavnicama i servisima (mojne da si iz doskora bratske nam republike), neko će ti sigurno prodati sluške.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

nikako da mi stignu ... nerviram se opasno ... stizu iz dubai-ja, a lik koji je otishao tamo, nikako da se vrati .. ne znam zashto .. :D

inace, ja sad imam dva adaptera, jedan "ukrao" iz N72 pakovanja (svaki N72 u beogradu ide u full-u, a drugi sam napravio koristeci Hack a day metode, i mogu da vam kazem da je mnogo bolji!

off: ima li neko da mi preporuci gde da kupim jeftinu lemilicu, jer je moja malo veca da bih dzarao po mobilnima ?
There is no knowledge that is not power

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Kako gde je? Krao po Dubaiju pa mu odsekli ruku :lol: :lol: :lol: Šalim se mada nije za zezanje kad nekoga sa srednjeg istoka nema u predviđeno vreme :?

Jeftinu a dobru lemilicu? Jesi čuo nekad da to ide zajedno? Ortak u servisu ima jako dobru sa regulacijom temperature i duvaljkom, ali taj komplet je 400 evrića. A ja sa mojom iz 80 tih nisam uspeo neke stvari da odradim baš kako treba dok nisam otišao do njega.
Možda može da se nađe neka ok za 60 evra. Jel ti to mnogo? Tepko da može za manje a da valja.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

hahah, ja sam moju (96to god) kupio na cajpi za 400 dinara!! i lemi ko zmaj! jedino shto je vrh debeo, za sve sitnije vodove koje prave proizvodjaci, mogla je da mi slizu za 3210 i kompaniju, sad me zeza opasno kad rastavim neki SE ..

a shto se tice slishalica, preporucujem da odradite akciju iz linka koji sam napisao sa sajta za HackADay dot kom jer mi stvarno bolje funkcionishe od nokijinog AD ..
There is no knowledge that is not power

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Igoritze, za lemilice pogledaj ovaj i ovaj link. Prvu radnju drži moj drugar, ima svašta a može i da se naruči, cene su sasvim ok... ;)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

HF i lemilice /moj stari dobar drugar zajedno sa drugarom kalajom/ možete kupiti jeftino a ok da vas služi na buvljaku.NBGD HF u zadnjim redovima relativno jeftino čak i piše NOKIA na njima.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori