"akumulator" za mobilni

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

"akumulator" za mobilni

Post od Pedjoni »

Pre nekih godinu dana sam video lika koji prodaje aparat, velicine kutije sibica koji moze kada se napuni da se nakaci na sam telefon i da na taj nacin puni telefon.
Poenta svega je da telefon ne mora da bude "vezan" kablom da bi se punio vec se napuni taj aparat i nakon toga se samo prikaci na telefon koji i dalje moze da se seta.

Nadam se da ste me shvatili :D , a pitanje je da li i gde ima da se kupi to ?

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Malo teže! Ali možda ovde nažeš neku korisnu informaciju.

:)

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Vrlo interesantno! Znači prvo napuniš taj čudesni aparat (akumulator) pa onda puniš telefon. Onda bolje da kupiš rezervnu bateriju. Nije mi ništa jasno!

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Da, ali da bi napunio drugu bateriju, prvo moras da je ubacis u telefon i opet na punjac. Sa ovim telefon setas dok se taj "akumulator" sam puni, nezavisno od telefona.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ima tu neke logike,ako je to recimo nekakva visokokapacitetna akumulator baterija,koju ushtekash da se napuni i onda je lepo nosash sa sobom negde u torbi,pa ako bas prigusti i mob ti se isprazni a nigde utichnice na vidiku,lepo nakachis to chudo i kulirash.....ima logike :D

ovde kod mene recimo na svim glavnm autobuskim stanicama i po vecim trznim centrima imas stanice za punjenje mobilnih....imas izbor shtekova za sve modele koje nude lokalni operateri,ubacis 1 evro i za tu kintu punis 15 minuta,sto je sasvim dovoljno da ti fon prezivi par sati dok ne stignes do prve uticnice

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Ma to ti je ista fora kao ovi punjaci za MP3-e,imas nastavak za steker,USB koji i de u njega i punis MP3,a onda u basu samo bocnes USB u taj nastavak i punis MP3(ko je razumeo shvatice)...

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Slažem se Pedjoni, ali kome je potrebno može da kupi i novu bateriju i externi punjač. U koferu zauzima neznatno više mesta od ove varijante, a mnogo se lakše nelazi, i manje košta :wink:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori