ee pozz
cesto dolazim u dodir sa svercanim telefonima i nikad ne znam jel orginal il laznjak..kako najbolje prepoznati jel telefon orginalan??
prepoznati orginal
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Covek je mislio na telefone skidane s mreze i 'original'; dalje, na telefone sa zamenjenom maskom da bi se prikrilo da je koriscen ili da bi se prikrila obelezja maticne mreze, podudaranjem IMEI broja na kutiji i telefonu, provera da li je neko koristio fon pre njega (trajanje razgovora) i te fore...
Nema veze sa kinezima, zamzungom, IG-om...
Nema veze sa kinezima, zamzungom, IG-om...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Covek je definitivno mislio na telefone sa mreze..........ali.......interesantna informacija........
Skoro sam gledao na tv-u emisiju o piratskoj robi i sajmu piraterije......koji se odvio ne znam gde.......sve u svemu.....kopije telefona postoje, mozda ne kod nas.....ali postoje..........
Zasto ne bi postojali plagijati mobilnih telefona, kada su pricali u toj emisiji da su nasli plagijat krajslera pt kruzera u turskoj........ne repliku, nego plagijat......
Ali stvarno, treba biti maler pa da naletis na to kod nas...........
Skoro sam gledao na tv-u emisiju o piratskoj robi i sajmu piraterije......koji se odvio ne znam gde.......sve u svemu.....kopije telefona postoje, mozda ne kod nas.....ali postoje..........
Zasto ne bi postojali plagijati mobilnih telefona, kada su pricali u toj emisiji da su nasli plagijat krajslera pt kruzera u turskoj........ne repliku, nego plagijat......
Ali stvarno, treba biti maler pa da naletis na to kod nas...........