maneken koji reklamira telefone

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 19:46

maneken koji reklamira telefone

Post od kefalo »

Ajmo trenutak istine!!!!
Ciji su ono prsti, odnosno ruka, koju na ovim stranicama, krase modeli telefona 8) .
Da li za potrebe ovog sajta, u tu svrhu, sa fotografom ide i covjek atipicno velike sake (citaj lopata) a sve u namjeri, da se stekne utisak, da i e61 moze da stane u bilo koji dzep.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Mislim da Milan slika sve telefone, nisam siguran. To ce ti najbolje odgovoriti Milan ili Miskoni... 8)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ovo sam hteo bas da pitam pre neki dan kada sam gledao neke fonove i primetio da je jedno te isti polozaj ruke, al reko aj necu da ispadnem boodala..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

E, bravo kefalo, , svaka ti dala.
Uvek sam razmisljao,:"Koji je taj dzin koji slika te telefone, da li je zapravo ceo ogroman ili su mu samo shake devijantne, kako moze e61(i) da deluje tako kompaktno i idealno u njegovim shakama, da li debele devojke sa velikim pozadinama ga posebno poshtuju, jer im i njihova pozadina deluje mala u njegovim shakama?" :D :) :lol:
Brdo pitanja, nijedan odgovor.

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

cebzab napisao:samo shake devijantner.
:lol: daj covece ovo su vec uvrede i to postene
mozda je to ipak onaj bokser-Valujev
Slika
nokia c7

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

llulle,
Pa nije poenta da se saznaju cije su to sake, tj. prsti, to moje pitanje je alegorija, odnosno, nasli smo nesto, upadljivo i sumnicavo, i sve smrdi da neko hoce da nas farba, tj. e61 se pokusava prikazati onim sto nije, jer jasno je da je on blizi portabl televizoru :lol: , nego motoroli beba.
I sad kako je na forumu zatisje, i nema nista interesantno zadnjih dana, nemoj nam uskracivati, malo zabave, znaci pitanje i dalje stoji, mislim da radi objektivnosti, kojom ovaj sajt ranije nije manjkao, treba da uz sliku ruke sa telefonom, kao jedna od slika stoji i fotografija, manekena iskoristena u tu svrhu :) , kako bi korisnici dobili uvid u kompletnu proporciju telefona.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3

cebzab
Mobil fan
Mobil fan

Post od cebzab »

mozda je to ipak onaj bokser-Valujev

Kakve uvrede?!?
Covek,ako ima disproporcionalne dimenzije shaka u odnosu na dimenzije ostatka tela, shake su devijantne :disgust: :disgust:
A, ako je bokseer, ima fantasticne shake, sa jednako senzualnom kozom, kao sharliz tejron.
Otvaraju ga u struku i skidaju mu 5 kila, iako mu to ne treba :D :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kefalo tebi je bash dosadno... :lol: bolju temu nisam odavno video :) mislim da to nije namerno prikazano da bi se stekao takav utisak :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Dobro ljudi :D znamo da bi svako od vas voleo da najnovije modele ima u svojim rukama :D
Nemoj sad da se cepite da vi to radite :P Ja sam se prvi javio :P
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

kefalo
i dalje smatram da je tema bzvz,njena prava svrha je kacenje prideva ispre reci ruke,znaci sprdnja,ok.
ovakva tema nikad nije bila,ali ako drugi misle da nema problema da se zezamo na racun majke prirode-koja nekad pretera(ali sa razlogom) i nesrecnog pojedinca
nokia c7

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

evo priznajem ja sam taj koji isprobava telefone i to sto vidite je moja ruka :D :lol: , ma salim se nemam pojma cija je to ruka.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

llulle,
pa u tebi nema ni trunke radoznalosti, i breee :uhuh: .
Pa nema veze sto nije bilo ovakvih tema, pa za sve postoji prvi put, a ono sto je bitno, je da ne prelazi granice pristojnosti, sto je najbitnije, a to sto se malo salimo, nikako nije na odmet.
Druga stvar, a to sam cuo od drugarica, ovo slikanje prstiju i saka, je i neka vrsta samo provodadzisanja, jer trebao bi znati, a to zene najbolje znaju da se neke dimenzije i proporcije ostatka tjela mjere, i porede, upravo sa proporcijama prstiju, saka, i izrasline na licu koju zoves nos :oops: .
E sad gdje ces bolji nacin da se samo preporucis, od ovo :oops: g.
Muskarcu to nece pasti na pamet, ali zenska cud, je drukcija, i sigurno se kada je posmatrala sliku telefona, i prvo konstatovala displej mu je dobar, tastatura mu djeluje pristojno, a sljedece je koji je ovo delija, mmmmm
Eto polako se karte otvaraju, mislim da neke stvari ovjdje nisu slucajne. :wink:
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

iskreno ne kontam poentu ove teme,. kakve veze ima na cemu se slika mobitel.. kao prvo slike mobilnih telefona su inace "solo".. znaci nisu ninacemu i kako onda odredujete velicinu telefona? ..ovde je eto slucaj da se telefoni prikazuju iz ruku i to je to.. da je manja ruka bilo bi pazi ovo, k750 ispada cigla.. mislim opet kazem, kakve veze sve to ima sa kupovino teelfona ?

ne kontam :uhuh:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Tema je stvarno zanimljiva i pravo osvjezenje medju uvijek istim "dosadnim" temama... :D
Mada cisto sumnjam da cemo dobiti odgovor od bilo koga...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

kefalo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od kefalo »

napalm death,
Da bi se ukljucio i shvatio ono o cemu se pise ovdje, treba ti kreativnosti, i dobre volje za za zezanje, jer nisam pitao kakav mu je displej na suncu, ili nesto slicno a suvoparno.
Ako imas predispozicije, za to shvatices se i ukljuciti se.

stefgi
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Sep 2007. 07:10

Post od stefgi »

LJudi pa vi nista niste shvatili...taj koji slika telefone,tacnije u cijoj ruci su telefoni i nije taj vec ONA!!! To vam je odgovor zasto su sake tako gipke i nezne :P :roll:

llulle
Mobil fan
Mobil fan

Post od llulle »

kefalo
nikad nisam ni obracao paznju na tu saku,slazem se da je veca-sad kad sam bolje pogledao
mozemo mi da se sprdamo ali ta saka je opipala zdravo mlogo telefona
a da li ste ikad pomislili koliko kostaju sve te kreme za ruke koje vlasnik mora da utrljava ,pa silne grickalice-svakog dana treba nokte da sece-moraju da su na nuli konstantno-to je posao!
nokia c7

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

"Maneken" je upravo vlasnik sajta - Milan. Krupan čovek pa su i šake srazmerne veličine... :wink:

cebzab
Mobil fan
Mobil fan

Post od cebzab »

stefgi napisao:taj koji slika telefone,tacnije u cijoj ruci su telefoni i nije taj vec ONA!!!
Hahahaha,zamisli tog stvora.

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

cebzab, ma sta ti je nije to nista ionako je ovo super off topic tema za ubijanje dosade u ovim tmurnim hladnim "zimskim" danima...ja imam ogromne sake takodje pa mi je p990 sasvim "obican " fon...a toi sto neki preferiraju minijature od fonova tipa panasonic GD ili stare 8310i....sta tek reci za devojku 2.01 i brojem cipela 47(trenira u ok u krusevcu)A?
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

Odgovori