prvi telefon, kad to bese? bese to davno, bese to Nokia 3310, tad me telefoni nisu interesovali, i bio sam glup po tom pitanju, ali u izboru telefona nisam pogresio, sad imam SE P990i, zver od telefona.
"Prva ljubav zaborava nema", za ovu recenicu bih vezao Motorolu A835, telefon je shit, ali sam ga "voleo" bas zato sto je los, sto ga jedini imam u gradu, i sto je velik, idem ka tome da se razlikujem od drugih, pa i po pitanju telefona.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Isto takodje Kad su svi nosili pejdzer ja sam nosio mob inace ona motorola,star tac,je nesto najsimpaticnije od svega sto sam proturio kroz ruke... Nekako mi je i dalje u lepom secanju
Prvi telefon koji sam nosio je bila nokia 5110, medjutim prva ljubav koja zaborava nema je definitivno 3210 jednostavno savrsen telefon, dizajnom, brzinom "tipkanja" sms-ova, interna antena... Uh i danas me prodju zmarci kad pomislim na taj telefon Da ima vibraciju verovatno bih ga i dan danas nosio kao jedan od telefona
PozZ
PS Sto se tice trenutnih telefona, sada sam u nekom periodu tranzicije pa dok ne kupim nesto sto mi resava probleme zongliram sa Qtek-om 9000, nokiom 6230i i samsungom X480 kao sekundarnim.
Prvi naravno 5110 (dobar telefon za svoje vreme) a i bila je tema o ovome, mislimd a se zvala A tvoj prvi mobilni je bio...? Elem nakon toga 3210 i 3310. U oba sam imao najoriginalnije melodije, pogotovu u 3310 za koji sam imao FBUS kabl i cuda pravio sa time. Inache, imao sam i drzach za 3210 koji je imao vibraciju kad fon zvoni. Sada imam E61, i jednostavno jos mu nisam nasao dostojnu zamenu.
moj prvi je bio 5110 a nezaboravni m55, jako sam ga voleo. sad imam n73 i mpx200 i trazhim zamenu za n73 za koju vredi dati vishe novca a ne da dam 350 evra za 5mpix i fp1 (malo karikiranja, znam da to nisu jedine razlike)
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Meni je prvi telefon bio erikson 688s (sa hrvatskim menijem). Placen je 600dm plus 50dm postpejd mobtelova kartica a sada nosim n95 8gb i uzasno mi je dosadio
Svaki telefon koji sam do sad uzeo mi je ostao u lepom secanju,al prvi telefon koji sam bas voleo je Ericsson T65!
Bio sam zaljubljen u dizajn samog telefona,a i po funkcijama je bio medju boljima u to vreme kad sam ga uzeo!
I dan danas,posle toliko promenjenih telefona (uglavnom SE),on mi je i dalje medju najlepsim koje sam imao!
E da,posle nekoliko meseci sam ga izgubio!
Ericsson GF 788, sta reci , jedna linija texta i to je to ... Cak sam jedno vrijeme imao i tastaturu za njega ... Sada w880 i prezadovoljan sam... Cekam Xperiu ili Paris ...
P.S. Izvinjavam se zbog prethodnog posta, nesto mi Opera pobudalila
prvi je bio t10 kupljen na buvljaku u NBG, daleke 2000te, dobro me sluzio dvije godine.
Od svih , je najbolji bio 6230i, i mpx200.
Njih sam bas koristio.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Prwi telefonofon mi je bio Siemens MT50(ubi me plawo oswetljenje ),Nokia 7600 i SonyEricsson p990i su mi prirasli za srce...Trenutno koristim SonyEricsson k800i koji me uzasno smara...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.