Kupovao sam polovne par puta,ali uvek insistiram da imam neki papr i da prepišem podatke iz lične karte prodavca.par puta sam se opekao i dobio aparate koji loše rade,a jednom i ukraden telefon.U poslednje vreme zaobilazim i privatna lica i divlje radnje.Kupujem samo kod autorizovanih dilera ili kod samih distributera,jer sam jedino tako siguran u ono što kupujem i jedino tako sam siguran da mi garancija vredi nešto.Otkako to radim,imam samo pozitivna iskustva,i što se samih aparata tiče,a i što se tiče servisa.I smatram da nije uopšte tačno to što ljudi pričaju za garanciju,odnosno možda jeste,ali za ove maloe radnjice.Eto,ja sam kevin U700 posle 4 meseca nosio da mu se zameni maska jer se skroz oljuštila.Lepo otišao kod zvaničnog uvoznika u servis,predao fon,i za par dana ga keva podigla sa novom maskom,ništa joj nisu naplatili,jer greška nije nastala njenom krivicom,pošto je dokazala da je fon sve vreme bio zaštićen futrolom,takože uzetom kod istog prodavca....I nova maska se zaista ne ljušti,kao što su i obećali da neće.To je samo jedan primer,da ne kaže neko kako su legalni prodavci samo derikože i ništa drugo.
Ja ti recimo ne bih savetovao da kupuješ bilo šta polovno uopšte,ili barem da to bude od nekog koga poznaješ,ili ko će ti barem dati da zapišeš njegove podatke.Ja kad god prodajem neki svoj polovan fon,ako enmam papire,insistiram da kupac pogleda moju ličnu kartu,tako smo oboje mirni.