Da li ste nekada imali telefon kakav niste očekivali ?
Da li ste nekada imali telefon kakav niste očekivali ?
U naslovu nisam mogao da preciziram pitanje zbog toga što ne može sve da stane. Da li ste nekada koristili telefon koji vam se činio dobar po specifikacijama, na papiru, čačkanjem pre kupovine itd. i shvatili da nije ono što ste tražili ili nije ispunio vaša očekivanja ?
U mom slučaju to je bio SE K750, sve mi je bilo OK do određenog vremena nakon čega je došlo do riknjavanja... u potpunosti nisam bio zadovoljan, ali se nadam da će popraviti utisak kod mene ( možda kasnije ću imati neki SE, ali... moraću debelo da razmislim ).
U mom slučaju to je bio SE K750, sve mi je bilo OK do određenog vremena nakon čega je došlo do riknjavanja... u potpunosti nisam bio zadovoljan, ali se nadam da će popraviti utisak kod mene ( možda kasnije ću imati neki SE, ali... moraću debelo da razmislim ).
Nokia Lumia 630
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
ufffff....mogu da kazem sa kojim telefonom sam bio zadovoljan?
SE W580!! i kako to biva sa takvim telefonima, ukrali su mi na proslogodisnjem beer festu
nisam bio zadovoljan sa w810i - uzas...nista mi se nije svidjalo na njemu a posto je frendica imala a i jedan poznanik rekoh ok izgleda, ima dobre specifikacije...kad ono, spolja gladac a unutra jadac.

nisam bio zadovoljan sa w810i - uzas...nista mi se nije svidjalo na njemu a posto je frendica imala a i jedan poznanik rekoh ok izgleda, ima dobre specifikacije...kad ono, spolja gladac a unutra jadac.
Even a clock that does not work is right twice a day
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- brain_damaged
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 19:56
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Uvek znam koji telefon kupujem,sta mi je potrebno i da li ce zadovoljiti moje potrebe.
Pre kupovine se dobro raspitam o modelu,procesljam NET uzduz i popreko,cackam po forumima,citam review-e,odem u prodavnicu da na licu mesta proverim koliko mogu,i,donesem odluku.
Tako je bilo sa svim telefonima.
Medjutim,telefoni koji su premasili moja ocekivanja su 6600(u ono vreme),N70,N73,N82(van svakog ocekivanja),i sada OMNIA.

Pre kupovine se dobro raspitam o modelu,procesljam NET uzduz i popreko,cackam po forumima,citam review-e,odem u prodavnicu da na licu mesta proverim koliko mogu,i,donesem odluku.
Tako je bilo sa svim telefonima.
Medjutim,telefoni koji su premasili moja ocekivanja su 6600(u ono vreme),N70,N73,N82(van svakog ocekivanja),i sada OMNIA.

Telefon u koji me je razocarao je bio Sony J70, a svi ostali su odradili svoj posao vise nego odlicno.
Takodje procitam testove na netu ali obavezno pre kupovine padne neko cackanje nekog modela da bi se mogla doneti neka konacna odluka.
Takodje procitam testove na netu ali obavezno pre kupovine padne neko cackanje nekog modela da bi se mogla doneti neka konacna odluka.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Telefoni koji su mene najvise razocarali su Nokia 6230i, 3230, i Sonyericsson p990.
3230 sam se razocarao jer je imao mono zvuk, a nisam to znao, iako sam ga gledao po internetu, ali na to nisam obratio paznju + sto je dzojstik posle poceo da zeza. 6230i je jako sporo citao sa mem. kartice, i baterija mi je bila prilicno slaba. Izem ti telefon, koji posle prvog pada nece vise da se upali (p990)
Najvise mi je zao sto nisam zadrzao k800. Super baterija, i sa custom driverima super za slikanje i muziku, i 6630, brz symbian, gomila programa za njega, bez zezanja sa sertifikatima
3230 sam se razocarao jer je imao mono zvuk, a nisam to znao, iako sam ga gledao po internetu, ali na to nisam obratio paznju + sto je dzojstik posle poceo da zeza. 6230i je jako sporo citao sa mem. kartice, i baterija mi je bila prilicno slaba. Izem ti telefon, koji posle prvog pada nece vise da se upali (p990)
Najvise mi je zao sto nisam zadrzao k800. Super baterija, i sa custom driverima super za slikanje i muziku, i 6630, brz symbian, gomila programa za njega, bez zezanja sa sertifikatima
U principu sve telefone koje sam imao,dobro sam ispregledao sve vezano za njih na netu,po testovima i tako to....tek kad vidim da je nesto izaslo,i saznam dosta o tome,onda pocinjem da zelim tu stvarcicu
Mozda mogu da kazem da me je P990 malo ostavio u cudu,jer sam na njemu imao nedostatak nekih opcija u odnosu na M600,koji je kao niza klasa.Recimo,nemogucnost menjanja ikonica u standby rezimu me je frapirala.Jedino sam w880 uzeo onako,na bum,polovnjak,i sa njime sam bio jako razocaran.Dobra muzika,ali los kvalitet spikerfona,melodije za zvono zvuce kao iz limene kante
Sve ostalo je ispunilo ili nadmasilo moja ocekivanja.N78 me je najprijatnije iznenadio,posebno otkako je dobio software update,i MilancheBGD mi sredio sertifikat
A danas je pao i BH 503 stereo BT,i sad je puna kapa 

Sve ostalo je ispunilo ili nadmasilo moja ocekivanja.N78 me je najprijatnije iznenadio,posebno otkako je dobio software update,i MilancheBGD mi sredio sertifikat

Pa mene je iznenadilo ali u pozitivnom smislu mpx200.
Jesam ja znao da uzimam windows, ali sta to znaci i sta to moze jos u ono vrijeme , nisam znao..
OD tada datira i moje interesovanje za telefone..
U negativnom,,,pa i ne bas neki narocito da se izdvaja..
Svaki ima neku manu, npr. toj mpx je reprodukcija snimljenih stvari na diktafon, koje bih pustao preko sluski bila prilicno tiha..
A i imala je mogucnost da te snimke biljezi samo na internoj memoriji ne i na SD katici.
Trenutno mi na w950 smeta sto ne postoji nacin da mi telefon odradi zvucni signal u npr. 50toj sekundi razgovora..
Ali uglavnom, nije bilo nekih strasnih promasaja.
Jesam ja znao da uzimam windows, ali sta to znaci i sta to moze jos u ono vrijeme , nisam znao..
OD tada datira i moje interesovanje za telefone..
U negativnom,,,pa i ne bas neki narocito da se izdvaja..
Svaki ima neku manu, npr. toj mpx je reprodukcija snimljenih stvari na diktafon, koje bih pustao preko sluski bila prilicno tiha..
A i imala je mogucnost da te snimke biljezi samo na internoj memoriji ne i na SD katici.
Trenutno mi na w950 smeta sto ne postoji nacin da mi telefon odradi zvucni signal u npr. 50toj sekundi razgovora..
Ali uglavnom, nije bilo nekih strasnih promasaja.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ma ja kad kupujem nesto iz IT to je haos.Kada mi se odredjeni uredjaj dopadne krece besomucna pomama za informacijama o istom,bilo da je telefon u pitanju ili nesto drugo.Sledi citanje domacih i stranih testova,foruma, kupovanje casopisa, ako ima nesto o predmetu kupovine,cimanje i smaranje kolega,rodbine,poznanika ako poseduju isti taj uredjaj,premisljanje,kalkulacije,uracunavanje svega od trenutne cene, pa do buduce,koliko gubim, sta dobijam, ma haos.Sam se sebi smucim i bezveze se izmorim k'o da planiram kupovinu spejs satla.
Tako da kada padne kupovina, ja vec znam mnogo (citaj i previse ) o njemu i nema nekih iznenadjenja.E jedino gde su moje silne kalkulacije omanule i gde sam se presao je E50 i tvrdoca njegovog dzojstika i zbog toga mi je jaako zao inace telefon je fenomenaln.
Tako da kada padne kupovina, ja vec znam mnogo (citaj i previse ) o njemu i nema nekih iznenadjenja.E jedino gde su moje silne kalkulacije omanule i gde sam se presao je E50 i tvrdoca njegovog dzojstika i zbog toga mi je jaako zao inace telefon je fenomenaln.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- yamaha-tzr50
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 07:09
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
wicked man vidi se iz tvojih postova da si nacitan a samim tim i mi se nacitamo tvojih postova(veoma dugacki) Ovo nije kritika ovo je pohvala
Pa neko je vec spomenuo da se uvek barem malo razocaaramo u telefon koji smo toliko zeleli da imamo....To se zove idealizovanje stvari i 100% je u ljudskoj spihi i normalno je(barem ja tako mislim)...Slazem se sa motomanom da je LG M4410 bio katastrofa ali po meni samo u 2 stvari a to su : 1) Nije mogo da snima klipove u 3gp formatu 2) Nije mogo direktno sa kartice preko bluetootha da prebacuje stvari.Po meni telefon nije bio spor i imao je super jake i jasne zvucnike...Trenutni telefon me iritira samo zbog jedne stvari ato je sto ima ispisano Vodafone na maski i ne znam kako da to skinem 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Hvala, mada to nekada zna da bude i mana (oduzima vreme) a opet ne mogu da ostavim neke stvari nerazjasnjene ili nedorecene.dimi89 napisao:wicked man vidi se iz tvojih postova da si nacitan a samim tim i mi se nacitamo tvojih postova(veoma dugacki) Ovo nije kritika ovo je pohvalaPa neko je vec spomenuo da se uvek barem malo razocaaramo u telefon koji smo toliko zeleli da imamo....To se zove idealizovanje stvari ...

Inace, u pravu si sto se tice idealizovanja,jer pokusavamo da izaberemo ono sto nam je optimalno resenje i samim tim cinom idealizujemo predmet (u ovom slucaju telefon).Na pojavu kakve mane dolazi do blagog razocarenja i osecaja, hajde da kazemo "izneverenosti" (neka druga rec mi ne pada na pamet).
Mada opet hvala Bogu pa nista nije idealno i nadajmo se da nece nikada ni biti jer mislim da nikakva pozitivnost iz toga ne bi proizasla.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
ja imam problem da nekako uvek trazim manu telefonu i posle me i najmanje sitnica nervira opasno
trenutno ne mogu da nadjem zamerke LG KS20 pa me iritira vodafone natpis na telefonu sto je kad razmislim logicno totalno bezveze...... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49