> Paznja svima!
>
> Svi korisnici mobilnih telefona!!!
>
> Ako dobijete poziv i na displeju se pojavi napisano "ACE" ne odgovarajte,
>
> nego odmah odbijte poziv. Ako odgovorite, vas ce telefon biti napadnut
>
> virusom koji ce obrisati sve IMEI i IMSI informacije iz telefona, a takodje
> i
>
> SIM karticu cime ce onemoguciti vezu sa bilo kojim mobilnom mrezom.
>
> Moracete da kupite novi telefon. Ova informacija je potvrdjena od firmi
> Motoroloa
>
> i Nokia!!!.
>
> Telefoni 3 miliona ljudi su napadnuti ovim virusom sirom sveta.
>
> Ovu informaciju mozete da proverite i na sajtu CNN.
>
> Posaljite ovaj email vasim prijateljima koji koriste mobilne telefone!!!
Nisam proveravao nista na CNN-u, ali pretpostavljam da je u pitanju opasnost samo za symbian telefone. Mozda je samo zvaka ali mislim da treba ovo da objavim ovde.
Zanimljivo, mada ne verujem bas da je moguce napraviti toliki haos u telefonu putem jednog poziva . Moguce da je jednim delom istina, ali mislim da ovu informaciju ne treba uzimati kao nesto ozbiljno
P.S. balansero, lepo sto si podelio ovo sa nama . Mrzi me da idem na cnn site...
Ja bih rekao da su to one smorne poruke tipa "Posalji ovaj mail 5-ici prijatelja i dobices pare..." i sl. samo u malo drugacijem izdanju....
>
> Posaljite ovaj email vasim prijateljima koji koriste mobilne telefone!!!
Evo vidite... Nekome dosadno, ostali se popale i rasiri se neki bzvzni email...
Da, da, da i meni je juce stigao mail od Cece pita dokle da me ceka....
Dajte ljudi zar stvarno mislite da je ovo istina... smesno.... ovo je takva budalastina da je to strasno...
He, he... Moja keva obavezno slusa radio Beograd, prvi program vesti u 15h. I tako ja dolazim kuci pre neki da oko pola cetiri i keva me staruje sa tom pricom. Rekli na radiju, neki virus, ej CNN...
Znao sam da je to glupost. Ja ko za inat imam u imeniku kontakt ACE. Hehe. Balansero, dobro si me prodrmao, sva sreca da me Acelic (lik koji mi u imeniku stoji kao Ace) nije zvao
Najozbiljnije sam se primio. Ali srecom nije me zvao danas . A kad smo vec kod virusa, jel zna neko da li vazi onaj virus koji ulazi preko bluetooth-a za s700? I sta moze da napravi?
Ne postoje virusi za ne symbian telefone koliko ja znam... cuo sam da je neki lik pustio buvu za to za s700 ali ne verujem( gotovo sam siguran) da to ne postoji... jer stvarno ne vidim nacin na koji bi mogao taj virus nesto da uradi ne symbian telefonu...
Nema na cemu... pa nemam pojma... cini mi se da mi neko rece da nemas ovde original maske... one fush ti ne bih preporucivao... ali mozda se moze naci... aj raspitatju se pa ti javljam... ja moj nisam ni ogrebao... josh
Hehe, a sad se setih price vezane za viruse, kada je lik pricao da je dobio virus za nokiu 3310 sms-om pa mu blinkuje ekran...
Hehe, i ja sam se smejao malo pre kada sam se setio!
Ljudi se plase virusa vise nego ista... mnogi instaliraju av na symbian telefone, a ja smatram da nema potrebe za tim...
da, da mozes da ispoliras...
Znas dobar im je Norton mada mozda da stave nesto jace da ih stiti od virusa i mailbomba!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
Bice vremena. Sledece godine u ovo vreme ce sigurno biti mnogo vise ozbiljnijih virusa za symbian, ipak je to operativni sistem... Mada stvarno ne znam koja svrha toga, i zasto bi ti ljudi uopste pravili viruse za mob
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.