opera 5 mini, cirilica i latinica sa nasim znakovima
opera 5 mini, cirilica i latinica sa nasim znakovima
znaci imam ovaj pretrazivac i tastaturu usa. Kako da podesim da imam i druge dvije tastature, ako je moguce.
hvala.
hvala.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Koliko znam ćirilične tastature za UIQ telefone (osim ruske) nema, a latinična sa našim slovima bi trebala da se nalazi na svakom telefonu sa srpskim (tako je kod mene na G900, dok na M600i nemam srpski niti imam naše karaktere na virtuelnoj tastaturi).
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
evo u stavci language ima samo engleski a za vise mogu da skinem sa SE support. Sad ne interesuje da li to ide direktno sa telefona ili je relacija komp-telefon. Van kuce sam a na laptopu je linux a ne bih da mi se telefon vuce po servisima
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
kefalo, može i sa telefona, samo skineš fajl sa svim jezicima i uzmeš srpski.sis, prebaciš ga na telefon i instaliraš kao običnu aplikaciju, restartuješ ga i to je to.
EDIT: Izvinjavam se na dezinformacijama, ne postoji srpski za M600/W950/P990, mislio sam da ako ima za P1/G900, onda ima i za M600/W950, ali sam se prevario.
Još jednom izvinjenje svima.
EDIT: Izvinjavam se na dezinformacijama, ne postoji srpski za M600/W950/P990, mislio sam da ako ima za P1/G900, onda ima i za M600/W950, ali sam se prevario.
Još jednom izvinjenje svima.

Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)