pojavio se virus
pojavio se virus
mislio sam da jos dugo nece biti virusa ali evo pojavio se(osim cabir-a i onog scull-a koji su smesni), skidao sam sa nekog ruskog sajta www.series60.ru program mobyluck i znajuci da je sajt pun virusa posle downloda program sam provukao kroz anti virus na kompjuteru i nije mi nista prijavio, naravno program sam poslao na telefon i posto imam i u telefonu anti virus koji skenira fon svaka 24 sata pojavi mi se virus faund e:/system/instal/mobylack overwrite dotsis.sis infected with sexxxy.a i ja neverujem, naravno obrisao sam pomenuti instal sto je ustvari bio krek za program i ponovo skenirao fon i virus je nestao (
smorilo me ovo kucanje ali eto cisto da znate da je vreme da pocnete da pazite sta instalirate na telefon) 
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Nebojša, baš me zanima koji antivirus koristiš na kompu i da li radiš redovan update baze?
Inače taj "sexxxy.a" je Cabir.U (SymbOS/Cabir.U, EPOC/Cabir.U, Worm.Symbian.Cabir.U, SEXXXY virus), ništa naročito opasno... A nije baš ni nov: "Exact detection that shows correct variant letter published on December 30th, 2004 in database build number 19."
F-Secure Virus Descriptions: "Cabir.U is a minor variant of Cabir.B the only significant difference is that Cabir.U Spreads in SEXXXY.SIS while Cabir.B uses Caribe.sis. Cabir.U is minor hexedit variant of Cabir.B, with the exception of new filename Cabir.U behaves identically Cabir.B"
Kompletan info i uputstvo za deratizaciju na F-Secure sajtu
Inače taj "sexxxy.a" je Cabir.U (SymbOS/Cabir.U, EPOC/Cabir.U, Worm.Symbian.Cabir.U, SEXXXY virus), ništa naročito opasno... A nije baš ni nov: "Exact detection that shows correct variant letter published on December 30th, 2004 in database build number 19."
F-Secure Virus Descriptions: "Cabir.U is a minor variant of Cabir.B the only significant difference is that Cabir.U Spreads in SEXXXY.SIS while Cabir.B uses Caribe.sis. Cabir.U is minor hexedit variant of Cabir.B, with the exception of new filename Cabir.U behaves identically Cabir.B"
Kompletan info i uputstvo za deratizaciju na F-Secure sajtu
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator

- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Pa da, pretpostavljao sam da koristiš Norton...
Savet - pređi na neki ozbiljniji AV program, bićeš mnogo mirniji, veruj mi.
Savet - pređi na neki ozbiljniji AV program, bićeš mnogo mirniji, veruj mi.
● PRAVILA FORUMA ●
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59