Kupovina polovnog telefona - predlog za mobilnu komunu :)

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Kupovina polovnog telefona - predlog za mobilnu komunu :)

Post od Freyr »

Vec duze vreme razmisljam koliko je, u sustini, kupovanje polovnih uredjaja rizicno odnosno koliko je hostaplera iza primaljivih oglasa na internetu pa i ovde na sajtu. Posto sam resio da uskoro kupim novi telefon i to ce neminovno biti polovnjak resio sam da postavim temu ovde da cujem vasa misljenja i ujedno da vidim ima li sanse da moja ideja zazivi a radi se o sledecem: kupovina polovnjaka mi je nevidjeni stres i cimanje, odgovaralo bi mi kada bi ovde na forumu postojala tema koja bi sluzila da se na neki bolji nacin povezu ljudi koji prodaju sa onima koji kupuju polovne telefone. Posto smo mi, barem vecina ovde :D , mobilni zaludjenici koji cesto menjamo i probamo nove modele bilo bi lepo kada bismo mogli da nadjemo nacin da kupujemo ili menjamo telefone jedni od drugih. Cini mi se da bismo ustedeli i vreme i novac jer ja se ne ugradim tebi, neko drugi se nece ugraditi meni... Npr. ja trenutno jurim hd2, bio bih najsrecniji kada bih mogao da ga kupim od neke proverene, poznate mi face sa foruma :P nego da zovem po oglasima razne njuske i muljatore i razmisljam ko mi sta uvaljuje. Naravno da ovo ne znaci nista verovatno takvih ima i na forumu ali reputacija i postovi su tu i to mi daje neku sigurnost. Verovatno ovako nesto nije dozvoljeno i tema ce u lock ali meni bi ovo bilo kul :roll: naravno ovo sve lepo treba osmisliti, napisati pravila za postavljane, menjanje...

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Па има тема у подфоруму "Проба", "Продајем/Купујем/Замена" ту форумаши могу да поставе шта купују или шта продају.
Ја сам после последње грешке при куповини половног одлучио да ћу пре носити нову Нокиу 1110 него половни Галагси С. Половно може али само од пријатеља, огласи никако :uhuh:
Poslednja izmena od LittlePrince u Sub, 02. Jul 2011. 17:42, izmenjeno 1 put ukupno.

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Freyr, Kao što mali princ reče ima slična tema ali mala smo mi zajednica da bi se mnogo prometa napravilo. Sticajem okolnosti Lesa i ja smo nešto menjali baš HD2jke međusobno ali to se tako potrefilo a ako si baš zainteresovan za njega piši mi na PP. Veoma sam zadovoljan likom koji je meni prodao fon pa možda da ti preporučim.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Pa tako sam i mislio... nebitno :| @ gargamel, nesto mi ne rade PP ne razumem bas sta se desava, ako mozes posalji mi ukratko pricu vezanu za tog tipa, sta kako...
12 godina na forumu!

Odgovori