SPAM-Novak i zahladjenje

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

SPAM-Novak i zahladjenje

Post od ione »

"Novak Djokovic je stvarno KRALJ.On je primer kako stvari rade!!!"
Da li ste dobili poruku identicne sadrzine poslate sa MTS-a na Telenor broj?

Druga varijanta je "Od sledece nedelje ce izgleda biti zahladjenja, dobro je, inace bi se sve osusilo!!!"

Znam nekoliko ljudi koji su dobijali ovakve poruke(meni je stigla "Nole" varijanta pre desetak dana),da li vi imate iskustva sa Noletom i zahladjenjem?

Gde je tu kvaka?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nisam dobio nista slicno. Na mt:s-u sam.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Мени стижу пропуштени позиви, рачуни и претње кад их не платим на време... :D
Данас је после не знам колико дуго времена стигло обавештење за промоцију, тј. 0 дин у мрежи током лета.
Слобода или смрт

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

ione, zma, nekoliko ljudi kojima je stigla Nole varijanta, meni konkretno nije. Ali nikome zivom nije jasno o cemu se tu zaista radi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

miodrage, da neko nije hacknuo mt:s servis za poruke pa se tako malo sali ?! :D To je jedino sto mi pada na pamet ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

zavodnick, tesko mi je da poverujem u tako nesto. Za to je potreban veliki nivo znanja, a ja licno kad bih posedovao takvo znanje, sigurno ga ne bih rasipao na gluposti. Ako je bila namera da se skrene necija paznja - ok, ali onda to i objavis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Мени је стигла та порук али сам је обрисао, писао је неки број али не могу да се сетим који :smutny:
Није ми било јасно шта је а и није ме ни интересовало, чак нисам прочитао ни целу :dry:

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

LittlePrince, meni kada na telefon dodju poruke od m:tel-a, recimo od banke i tako neke stvari, vjeruj mi da ne znam da li sam ikad procitao poruku ili kad se radi o dopuni racuna... Cim vidim reklame ili tako neke stvari, brisem bez gledanja ;) Mozda je dobro ili ne, ali ne zelim da me iko time smara ;)
miodrage, znam, ali slozices se da ima ljudi koji imaju to znanje da to urade... U BL ja znam par ljudi koji bas bas bas dobro znaju oko kompa i tako tih stvarcica, ali ima ih koji se ne rasipaju na gluposti a imas i onih koji zele "da se pokazu" ... 100 ljudi 100 cudi. 100 zena, 200 si** :)

Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Malo pre mi stize da ce u petak biti 40 i da to stvarno nepodnosljivo. Sa mts-a je stiglo na Telenor. Meni se cini da je nekome dosadno. Ako neko ima broj sa kojeg je poslano,mozemo uporediti beleske :D

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Pridružujem se klubu korisnika kojima je stigla poruka u Nole varijanti.Baš sam bio iznenađen kada sam dobio SMS, prvo sam mislio da se neko zeza, šak sam poslao poruku nazad sa pitanjem ko je osoba koja mi je poslala takvu poruku, naravno, odgovor nisam dobio.No sačuvao sam poruku, pošto čuvam sve SMS-ove, tako da sam sačuvao i ovu poruku.Broj sa kojeg sam dobio sms je:+381642454949
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Krajnje neozbiljno sa operaterske strane ako mene pitate, kakav je to nacin... :uhuh: :dry:

Neke reklame i promocije mobilne mreze i mogu da razumem, ali prosipanje ovakvih gluposti je za necije letenje iz firme.
Jadni Nole kakve ga sve kretencine dizu u nebesa... :chytry:

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

zavodnick napisao:... znam, ali slozices se da ima ljudi koji imaju to znanje da to urade... U BL ja znam par ljudi koji bas bas bas dobro znaju oko kompa i tako tih stvarcica, ali ima ih koji se ne rasipaju na gluposti a imas i onih koji zele "da se pokazu" ...
Previse filmova !?!
:)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Meni je stigla ova druga varijanta sa zahlađenjem :D na Telenor broj koji inače jako retko koristim pa mi je bilo čudno šta se tu dešava :D Inače stiglo je sa +381642455152.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

mojoj devojci stigo nole sa broja 0642453964
taj njen broj zna bukvalno manje od 10 ljudi pa smo pretpostavili da je neko promasio broj nasmejali se jer je malo zakasnio sa slavljem i zaboravili

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Wicker Man, zasto to mislis ?!
snenad napisao:mojoj devojci stigo nole sa broja 0642453964
Hahaha, kako si to napisao ;) Procitaj par puta pa ces da se i ti nasmijes ;) Stig`o Nole ;) Vjerujem da opet pravi reklamu za mt:s... ;)

Odgovori