Kako najlakse progurati mobilne uredjaje, smart telefone prevashodno ali i sve druge telefone koji odgovaraju nasem marketu do krajnjeg korisnika, i kupaca? Telefoni, da ne navodim sad marke i specifikacije, samo cu reci da postoji mnogo jako kvalitetnih uredjaja, neki od njih su cak i jaci od Samsung-a I9300 recimo, a cene su izuzetno povoljne, pa dosezu i do 100-200eur manje po aparatu, a kvalitet je cak i bolji u nekim slucajevima i kod nekih modela u odnosu na kompatibilne im, Samsung-e ili Nokia-e, itd.
Mene interesuje sledece: da li neko zna najbolji nacin kako da velike kolicine dopremimo na nase trziste? Jer jednom kada se puste u promet i izreklamiraju, nema sumnje da ce to biti pravi bum. Probao sam kontaktirati operatere preko maila, ali slaba vajda od toga. Treba mi neki direktniji kontakt ili neka druga ideja.
Ovo bi u principu trebalo ici i u neki podforum Ekonomija ili slicno, ali ipak sam mislio da to prvo ovde pitam vas, a svako strucno misljenje ce biti od pomoci i koristi.
Hvala svima unapred