Moj telefon vidiš levo, na avataru... Nije sličica skinuta sa Neta, već fotka lično mog telefona, na avataru napravljenom u kombinaciji Photoshop/CorelDraw. Znači, nema potrebe da kačim sliku.
O Bože, ne verujem u ovo...pa mislim koja je svrha lagati da imaš neki fon....a trebaš rešiti neki problem na ovom forumu? Ali ako je već tako, moram zamoliti nekog da mi slika fon pa ću okačiti kao dokazni materijal
jooooj ljudi owo je besmisleno.....mogu ja da u prodawnici slikam fon a i u chemu je poenta laganja?????? a i btw jel wam problem da wam fotka bude u fokusu...mislim ono ljudi
Ma daaaj, to je previse - jos da sumnjam da je neko slikao telefon u prodavnici!!!
`Ajde brzo, svi slike vasih soba sa telefonom na stolu! BRZO!!!
Salim se, naravno!
Kada je bal, nek' je bal...
Evo onda i moje sprave:
Morao sam da slikam bez fleša, jer je sve okolo srebrno, uključujući i masku telefona, pa šljašti preko svake mere...
Zato nije maksimalno oštro (produžena ekspozicija)...
LOL mozhda sam perfekcionista sto se tice fotki....ali za wash wazi izreka: 1 photo out of focus is a mistake, 10 photos out of focus are an experiment, 100 photos out of focus are a style ali kad bi koristio mf ma ajde ali kad af moli da ga ponowo foqsiras... malo smo otishli u off
pa sta je ovo ,manija za slikanjem svog mobitela i postavljanjem njegove slike na temi , ja imam k700 ( pa znate svi kako izgleda - sam sto mu je otpalo ono quickshare ,to ti je sonyericsson i kvaliteta njihova ) , al lude su vam slike ....
Kakva je bre ovo tema Pa koliko ljudi vi imate mobilnih, kad mobilnim slikate mobilni koji slika mobilni i laptop Ja da imam toliko mobova nebi ni visio na forumu- odmah bih se zenio
ja bih voleo da vidim Jessicu Simpson uzivo... pa nikom nista... kad budes malo kulturniji mozda i vidis...
a btw, nije tolika kolekcija nego w800 i P910...
a i tema je krajnje glupa... samo bez veze zauzimate prostor... telefon kao telefon...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.