P.S. Ne mislim na slusalicu, nego bas onaj (najcesce) odvojeni zvucnik za muziku itd.

Nisi me svatio, nisam mislio na dodatne zvucnike koji se prikace, nego cisto da neko ne pomisli da mislim na slusalicu.Lomnica_city napisao:Ja sam to dosad video,i imao,samo na D500,mislim da ga imaju i E720/30 ali nisam bas 100% siguran!
Pozdrav
Sto se tice onih kashetina od zvucnika, bolje je da poneses mp3 player i zvucnike za komp ako ti vec trebaju, ali ja pricam o zvucnicima ugradjenim u telefon, i eventualno nekim 1-2 cm velicine externim, koji staju u dzep.mihajlovic napisao:::mkvb:: Pa evo ovako,kao sto si rekao MOBILNI telefon,a sa njim i mobilni uredjaji...zamisli odesh na zimovanje i letovanje i ponesesh jedan od ovih "narandzastih naprava" kako ih ti zovesh i slusah muziku extra izlazne snage,i pri tome ti se puni telefontako da "narandzste naprave" jesu mobilni uredjaji i sigurno se ne prave uzalud,posebno ako ih pravi sam Sony Ericsson - sve ima svoju ciljnu grupu,svoje trziste,svoje kupce,sve zavisi sta je tebi licno prioritet
!