Najbolji i najjaci zvucnik

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Najbolji i najjaci zvucnik

Post od stefank »

Koji telefon ima? I da podrzava mp3 naravno.

P.S. Ne mislim na slusalicu, nego bas onaj (najcesce) odvojeni zvucnik za muziku itd. :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ja sam to dosad video,i imao,samo na D500,mislim da ga imaju i E720/30 ali nisam bas 100% siguran!
Pozdrav 8)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Najjaci zvucnik ima ona Motorola E 398,da je i najbolji, ne bih se bas kladio.Mislim da je Lomnica u pravu,jer i ja sam cuo D500,otkida,a kvalitet zvuka je odlican! :D

stefm
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 23:56

Post od stefm »

Cuo sam da kruze price da trenutno najjace zvucnike na trzistu ima SE W550i. A sto se tice D500, nije nesto jak zvucnik, jaci je na SE K750i.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

i ja mislim da je jaci zvucnik na k750 od d500 jer sam uporedjivao i razlika je dosta veca i u jacini i kvalitetu :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

pa da je na D500 neki extra zvucnik samsung ne bi proizvodio Sound mate?!?!?! 8)
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

E ljudi dali ste slusali mp3 na motoroli a835?Kao da basovi lupaju :)))))) :roll:
MNJIH!

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Pa ja kuci nemam zvucnike koji su velicine kao na motoroli a835... :oops: nije ni cudo sto se dobro cuje :D :D :D
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

Sony Ericsson W550i kao i SE W800i imaju isto dobar,jak i cist prodoran zvuk...Slika
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Lomnica_city napisao:Ja sam to dosad video,i imao,samo na D500,mislim da ga imaju i E720/30 ali nisam bas 100% siguran!
Pozdrav 8)
Nisi me svatio, nisam mislio na dodatne zvucnike koji se prikace, nego cisto da neko ne pomisli da mislim na slusalicu. ;)
A sto se tice D500, zvucnik je kvalitetan, Sound Mate je jaci ali manje kvalitetan zvuk daje, ali meni je i D500 slab (imam ga)... :)
Znaci treba mi pokretna diskoteka. :D (ne mora da bude mob, al nemam ideju za nesto drugo, a da staje u dzep :D )

@ mihajlovic, u W800i sam se razocara sto se tice jacine zvuka, kad ga stavis do D500 (sa Sound Mate-om) ni ne cuje se skoro... :roll:

DrMilengele
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 11:05

Post od DrMilengele »

mihajlovic,

Isto tako i SE P910i....vrlo lep zvuk,pa jos uz tu ekranchinu....brale...media centar za poneti....
A dje je ba zapelo....

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Reka sam da se kad se na D500 stavi SoundMate W800i gotovo ne cuje, a i bez njega D500 ima jaci i bolji zvucnik. :wink:

P.S. A te tvoje naprave za SE su maaaalo vece nego SoundMate reklo bi se? :D

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,recite vi shta hocete ali na D500 gruva zika..ustvari zavisi kavka je pesma,ali ja sam uspeo vishe puta da me dosta daleko cuju kad mi je pustena zika(tipa sa jednog na drugi kraj ulice).. 8)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Meni recimo uopste nije jasna svrha tih narandzastih naprava, Mp3 na telefonu ima smisla, da ljudi slusaju muziku u pokretu, na slusalice, kao oni prastari Walkmen-i sa trakama, pa diskmen, pa mp3 player-i, sto da nema i na telefonu, ja ga rado koristim, :) ali eksterni zvucnici ovog tipa mogu da se slusaju samo u nekoj zatvorenoj prostoriji (citaj "kuci"), pa tamo imam nesto mnogo jace, pojacalo i Hi-Fi kutije sa malo vecim membranama od ovih! Bas me interesuje kako se to koristi kada je covek u pokretu, to je ipak "mobil"ni telefon

Pozdrav :dry:
HOX Titanium gray

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Kako se koristi? Pa upalis pjesmu i slusas? :D
LOL, kuci da se slusa? Ja najcesce upalim muziku na mobu kad sam napolje s drustvom i sl. :roll:

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

::mkvb:: Pa evo ovako,kao sto si rekao MOBILNI telefon,a sa njim i mobilni uredjaji...zamisli odesh na zimovanje i letovanje i ponesesh jedan od ovih "narandzastih naprava" kako ih ti zovesh i slusah muziku extra izlazne snage,i pri tome ti se puni telefon 8) tako da "narandzste naprave" jesu mobilni uredjaji i sigurno se ne prave uzalud,posebno ako ih pravi sam Sony Ericsson - sve ima svoju ciljnu grupu,svoje trziste,svoje kupce,sve zavisi sta je tebi licno prioritet :wink: !
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

a da li je neko ikada slusao mpr preko zvucnika na w900? jeli jak , kao npr. kod d500 ? 8)
rocK for ever

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

se w550i ima jake zvuchnike , to je rekao i eldar muratzin sa mobile-review.com , tu ne treba zaboraviti ni motorolu rokr e2 koja ima stereo zvuchnike kao i w550i 8) :wink: :) :D :lol:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

mihajlovic napisao:::mkvb:: Pa evo ovako,kao sto si rekao MOBILNI telefon,a sa njim i mobilni uredjaji...zamisli odesh na zimovanje i letovanje i ponesesh jedan od ovih "narandzastih naprava" kako ih ti zovesh i slusah muziku extra izlazne snage,i pri tome ti se puni telefon 8) tako da "narandzste naprave" jesu mobilni uredjaji i sigurno se ne prave uzalud,posebno ako ih pravi sam Sony Ericsson - sve ima svoju ciljnu grupu,svoje trziste,svoje kupce,sve zavisi sta je tebi licno prioritet :wink: !
Sto se tice onih kashetina od zvucnika, bolje je da poneses mp3 player i zvucnike za komp ako ti vec trebaju, ali ja pricam o zvucnicima ugradjenim u telefon, i eventualno nekim 1-2 cm velicine externim, koji staju u dzep. ;)

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

stefank, ja imam 6630 i nisam odusevljen sa zvukom, jeste glasan ali je los, kao oni kineski tranzistori i cini mi se da D500 ima mozda jaci zvuk i sigurno se lepse cuje, prijatnije za slusanje
HOX Titanium gray

Odgovori