Nadam se da ste me skapirali
HELP kodovi za 063
HELP kodovi za 063
Ljudi imam sledeci problem, naime video sam ovde negde kod za 063 mrezu za ukljucivanje i iskljucivanje opcije stizanja izvestaja o propustenim pozivima dok sam nedostupan, pokusao sam da iskljucim to ali mi je mi je izlazila poruka da u tom trenutku ne mogu to da uradim, da pokusam kasnije. E, od tad imam sledeci problem, kada me neko zove, zvoni mi telefon i ja ga iskljucim njemu automat javlja da sam nedostupan a meni odmah stize poruka o pozivu a njemu poruka da sam ponovo dostupan. Da li neko zna kod za ukljucivanje i iskljucivanje te opcije, ja znam da ovako nekako izgleda *xxxx*0# za ukljucivanje i *xxxx*1# za iskljucivanje ali ne mogu da se setim koji su to brojevi
Pozdrav
HOX Titanium gray
Ne izvestaj mi je ok nego sam cackao sa kodovima i od tada imam onaj problem, recimo ti me zoves i meni telefon zvoni, ti cujes signal da zvoni, ako te ja iskljucim ti ces da cujes ono Mobilni pretplatnik nije trenutno dosupan, a meni ce istog momenta stici poruka da si me zvao i tebi ce stici poruka da sam ponovo dostupan! Opsta komfuzija, ja samo hocu da kada nekoga iskljucim on ima signal zauzeca kao i sto treba da bude! 
HOX Titanium gray
vidi, postoji usluga u Mobtelu koja omogućava da se i kada ti je zauzet fon dobije poruka ko te je zvaomkvb napisao:Resen problem, izgleda da je ipak bilo preusmeravanje u pitanju, buni me to sto kada proverim status kaze mi da nije aktivno preusmeravanje i onda sam otkazao sva preusmeravanja i sve se vratilo u normalu.![]()
Thanx
verovatno si ti to aktivirao sa svim tim šiframa, i deaktivirao kada si ukinuo preusmerenje.....
da te to ne buni