Sigurno je bilo masu ovakvih tema al ja ne mogoh naci nijednu a zanima me sledece sta mislite o ovoj kartici jel imao ko lose iskustvo sa njom mislim na brend posto vidim da je cijena dosta dosta dobra
Brend kao brend je kvalitetan,mislim da burazer ima (ili je bese imao) mozda jednu SD za digitalac,a ja imam njihovo Alu kuciste za 2.5"HD i obojica imamo lepa iskustva jer su jedna od boljih firmi,sigurno u top 5 po kvalitetu!Jeftini su samo jer su velika firma,a kad radis na milione jedinica i po cent po megabajtu im je dovoljna zarada!
Pozdrav
Lomnica_city je u pravu, nije velika cena uvek odraz dobrog brand name-a, odes na sajt firme procitas sta prave, koliko postoje i to je dovoljno za odluku o kupovini....
E pa uopshte nije skupo a i meni se chini da sam chula da je ta firma dobra koliku ti garanciju daju?
Ja sam nashla Kingstonovu MMC mobile od 1 gb za 36€,daju godinu dana garancije na ovom sajtu:
Nisam se raspitivao za garanciju vjerovatno isto god dana... Pa cijena iste me privukla ja sam moju od 256mb (koja je postala tijesna jednostavno nikad dosta memorije ) platio prije nepuna tri mjeseca 28e...Kako padaju ove cijene za koji mjesec ce ova od 1gb biti 20e
Garancija koju daju je prilicno kratka...obicno se daje od 3-5 godina, a cena te kupljene kartice je gotovo ista...Pacom i Pin Computers... ...pre mesec i po...kartica Kingston od 1GB sa garancijom 5 godina kostala je 40 eura...sad je sigurno jeftinija... ...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ja sam iashla sad na sajt Pin Computers i nisam mogla da pronadjem memorijske kartice pa i meni se chini da je garancija od godinu dana mala ali opet...ne znam,pogledatju josh na nekim mestima,trebalo bi da ima da se nadje za manje od 40€ 1gb kartica
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3
Pin Computers je firma iz Novog Sada i prodaje komponente za kompjutere, ali ima i Memorijske kartice...Pogledaj na njihovom sajtu pod prodajna mesta...videces da ima nekoliko prodavnica u Beogradu koje imaju njihovu robu...kao sto je Simm Computers...ima i broj telefona na sajtu...nazove se i raspita se...Tamo je sigurno pre mesec i po od 1GB MMC mobile bila oko 40 eura i davali su garanciju 5 godina...A u Pacomu sam ja, jos zimus, dobila na kupljenu karticu garanciju od 3 godine...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Dobro, evo i ja da se nadovežem, pošto koristim istu tu samo duplo veću oko 3 meseca, i odlična je. Telefon nije ništa sporiji nego što je bio sa originalnom 64mb (6680). Ja sam moju platio 3300 din. Daju 5 godina garancije, tako da za te pare mislim da stvarno vredi posebno što fain2daniel reče da je još duže od mene koristi, i da radi bez greške. Preporuke.
Tanja, ponuda nije loša, ali ta firma (Novi Komp) kod koje sam i ja kupio neke komponente i dobro su se pokazale, ali malu garanciju daju. Ni za šta osim nekih monitora ili Raptora nemaju veću garanciju. Radije bih platio i malo više za veću garanciju nego . . . Čuo sam da se daju garancije za Flash-eve i po 10 godina (sutra ću saznati tačno gde) što pri malo frekventnijoj upotrebi memorija ni u ludilu ne može da izdrži (ne bih da se pravim pametan, ali pominjano je nekih 10.000 upisa). Tako da raspitajte se.
Inače ja sam moju karticu tražio deduktivnim metodom koji vam je ninolina objasnila.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
I ja da dodam... Koristim ovu karticu jos od februara, znaci, oko 5 meseci, i sljaka kao luda... Nikakvih problema nema, i s obzirom da je HS DV RS-MMC (High Speed Dual Voltage RS-MMC), uopste ne usporava fon... Planiram da uzmem ovu od giga, mada iskreno, na 512-icu, moze dosta da stane!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.