Never miss a shot

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 21:42
Kontakt:

Never miss a shot

Post od vlajche »

Ana Ivanovic i Danijela Hantucova snimile su reklamu za SE k800i. Trebalo bi da pocne da se emituje sledeceg meseca sirom sveta a do tada je pogledajte na:
http://www.nevermissashot.com/

Zanimljiva reklama u svakom slucaju, ako ni zbog cega drugog onda zbog Ane :oops:

A mozete da odigrate i Flash igricu, izaberete jednu od dve teniserke i igrate protiv one druge po krovovima zgrada!

Ko ima vremena (i nesto brzu konekciju) neka pogleda 8)

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Extra je spot, samo bi finish reklame trebao da bude da loptica pogodi direktora po sred glavudze... ili po njojnji... tako bi dramaturgija spota bila veca...

Tuzno je da ni jedna ni druga nemaju decka... :smutny: :uhuh:
A evo samo ovde na forumu koliko raspolozenih momaka... 8)
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ana ima decka,nekog fudbalera!Citao sam negde da je otkacila ove nase vajne tenisere na foru:"mi smo kolege,mozemo biti samo drugovi"a neke novinice pisu za nju i tog fudbalera (valjda isto Partizanov) a ona ne porice pa... Inace je bas lepo sto je jedna nasa devojcica popularna,samo da ne zaboravi Srbiju,kao ni ona nju (kao sto je bilo sa prelepom Jecom Dokic)!
Pozdrav 8)

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

Da, da, moze sefa u glavudzu ali morao bi onda i ovaj to da ovekoveci telefonom i na kraju ipak da loptica upadne u onu korpu, to je fora. 8)

Hmmm, a mozda Ana cita ovaj forum... pa otkaci fudbalera zbog nas nas ovako pametnih :lol: :lol:

Moracu cesce da posecujem podforum SonyEricsson-a i da obratim paznju na pitanja u vezi k800i :lol: :lol: :lol:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Jeca Dokic nije zaboravila Srbiju,za to je kriv tatica Damir...off :) :)
Ana moze da ima koga hoce,ali vec je odavno praksa da to ipak bude nalickani fudbalercic :D :D

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

Gledao sam neke slike Ane Ivanovic (mislim da su to bile slike sa njenog sajta) i razocarao sam se, jer je klinka mnogo forsirala svoj (simpatican) izgled. Prvo, mnogo je mlada da bi pravila onakve fotografije. A drugo, ona je teniserka, a ne foto model. Uzmimo primer Ane Kurnjikove, koja je svoju karijeru uporopastila i protracila na razne reklame i gluposti. Ana Ivanovic je dovoljno talentovana da na sebe moze da skrene paznju dobrim igrama, a ne kojekavim fotografijama i reklamama koje bi bacale akcenat na njen, opet ponavljam simpatican, izgled. Ali izgleda da je danas i u svetu sporta vaznije kako ce neko izgledat na naslovnoj stranici nekog casopisa, nego kako ce odigrat na terenu. Najsveziji primer za to imamo komentare Duska Koraca u vezi lica skakacica u vis, na minulom evropskom prvenstvu u atletici :D

vlajche
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od vlajche »

Ertan, nemoj da se kacis s Duskom, znas kako je zeznut, pocece i nas da proziva i to na nacionalnoj televiziji!! :lol: :lol:

Ertan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Maj 2006. 20:14

Post od Ertan »

vlajche napisao:Ertan, nemoj da se kacis s Duskom, znas kako je zeznut, pocece i nas da proziva i to na nacionalnoj televiziji!! :lol: :lol:
Da, pogotovu sto ga prozivam sa sajta koji mi ovde nazivamo forumom :D

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Pa ja sam citao da je Ana sad zastitno lice Sonyericsson i da je medju prvima dobila k800i dok je bio u fazi ispitivanja.Ovo sam citao u casopisu Mobi,samo 50kinti :wink: :) :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori