Planiram kupovinu N-Gage QD
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Planiram kupovinu N-Gage QD
dakle hteo bih da uzmem polovnu nokiu....ovaj model
nekako lep mi je a i kartica od zdravka čolića treba negde da stoji
mob pre svega neće biti primaran već za igranje onako dok čekam pacijente itd...za stereo muziku imam p910 a radio ne slušam tako da mi ovo i nije bitno pošto je qd osakaćena
e sada zanima me na šta treba da obratim pažnju, šta sve trebam da dobijem u kompletu itd....
neke male cake itd...
i vredi li ovaj fon 60-70e koliko ljudi traže za njega
unapred hvala
nekako lep mi je a i kartica od zdravka čolića treba negde da stoji
mob pre svega neće biti primaran već za igranje onako dok čekam pacijente itd...za stereo muziku imam p910 a radio ne slušam tako da mi ovo i nije bitno pošto je qd osakaćena
e sada zanima me na šta treba da obratim pažnju, šta sve trebam da dobijem u kompletu itd....
neke male cake itd...
i vredi li ovaj fon 60-70e koliko ljudi traže za njega
unapred hvala
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Da dobijesh u kompletu?Pa kupujesh polovan telefon tako da dobicesh ono shto ti on da,a na tebi je da procenish da li se to tebi svidja i da li hocesh da ga kupish od njega...
Upali telefon,pusti neku melodiju da vidish da li radi zvuchnik,probaj tastaturu,dobro pogledaj da li chukan negde,skini masku,bateriju eventualno slushalice da probash i tako...To je neshto shto bi trebao prvo da gledash...Verovatno sam propustio neshto al' dobro...
Upali telefon,pusti neku melodiju da vidish da li radi zvuchnik,probaj tastaturu,dobro pogledaj da li chukan negde,skini masku,bateriju eventualno slushalice da probash i tako...To je neshto shto bi trebao prvo da gledash...Verovatno sam propustio neshto al' dobro...
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
VeNoM, QD je extra stabilan i prakticno neunistiv telefon, baterija drzi zadovoljavajuce(vise igranja igrica nego na obicnom n-gage), ali najgora stvar je sto se ona guma oko telefona odlepi posle par meseci koriscenja. Mozes da ga cuvas, mazis pazis ali ne vredi....
Ja sam imao full paket, tu su slusalice, punjac, fake sim kartica, igra Sims, i sve je to zapakovano u lepu sarenu kutiju sa gomilom literature o bezicnom igranju i slicno. Trebace ti citac kartica posto nema nikakav kabel za njega, uzmi mmc 1gb da mozes da potrpas sve igrice
, ali pravo loodilo je mrezno igranje....imas i emulatore za Segu koji podrzavaju igranje preko blutooth-a, Mortal Kombat je tada neprevazidjen 
Ja sam imao full paket, tu su slusalice, punjac, fake sim kartica, igra Sims, i sve je to zapakovano u lepu sarenu kutiju sa gomilom literature o bezicnom igranju i slicno. Trebace ti citac kartica posto nema nikakav kabel za njega, uzmi mmc 1gb da mozes da potrpas sve igrice

5130+Koss the plug....
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
imaću u vidu sve to..ako nešto neko još zna korisno lepo bi bilo da i ja znam
zašto sam pitao šta dolazi u kompletnu
zato što mangupi znaju da napišu full full...a ono dobijaš fon i punjača a za ostalo nikada nisu ni čuli
zašto sam pitao šta dolazi u kompletnu
zato što mangupi znaju da napišu full full...a ono dobijaš fon i punjača a za ostalo nikada nisu ni čuli
- Masterokrata
- Mobil manijak
Ja sam imao ngage qd i koristio sam ga samo u kuci.I dan danas mi je krivo sto sam ga prodao a morao sam da me ne bi moji provalili na sta sam potrosio pare.Bukvalno sam ga poklonio za 70e sa karticom od 128Mb.Al tada sam bio neiskusan i nisam ni znao da iskoristim moc symbiana.Zato me sada stize kazna pa vec dve godine ne mogu da se vratim na symbian.Nego da ti kazem da meni ta guma nije ni mrdnula ali nisam ga ni cimao po dzepovima.Moj brat ima ngage qd koji je bas koristio i guma je naravno otpala.Posle bude nekako ruzan.Ispadao mu je,sav je ogreban ali je radio.Prava steta sto nisu nastavili sa razvojem ovakvih telefona.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
pre svega da se igram malo i da se malo drugi igraju i da mi ne bude toliko žao kada mi ga neko upropasti da umesto njega mogu npr da tražim da mi kupe psp
naravno ovo se šalim za psp ali ono ...videću-----
ako je stvarno dobar uzeću ga....
stereo i fm mi ne trebaju....
naravno ovo se šalim za psp ali ono ...videću-----
ako je stvarno dobar uzeću ga....
stereo i fm mi ne trebaju....
- Masterokrata
- Mobil manijak
VeNoM, odlepila se i drugaru ona guma....tamo gde je poklopac za mmc i sad ne naleze dobro, znaci ono malo prasinice od dzepa ga nece ubiti ali izgleda dosta ruzno...
To su gluposti da je QD pun bagova...jedini bag koji sam doziveo na QD je bio nedostatak interne memorije
, a inace promenio sam 2 QD aparata i nekih 4-5 obicnih n-gage i uvek je isti zakljucak:
Baterija krace traje na starom n-gage, dok svaki QD kad ga nosas po dzepovima ima problem sa odlepljivanjem one gume... Tacno je da telefon ne vredi vise od 70e ipak ima ogranicene mogucnosti, po meni QD je kao 6600 bez kamere, a posto sad 6600 moze da se nadje za 80-85e matematika je prosta
To su gluposti da je QD pun bagova...jedini bag koji sam doziveo na QD je bio nedostatak interne memorije

Baterija krace traje na starom n-gage, dok svaki QD kad ga nosas po dzepovima ima problem sa odlepljivanjem one gume... Tacno je da telefon ne vredi vise od 70e ipak ima ogranicene mogucnosti, po meni QD je kao 6600 bez kamere, a posto sad 6600 moze da se nadje za 80-85e matematika je prosta

5130+Koss the plug....
- Masterokrata
- Mobil manijak
VeNoM, ne moze se zalepiti, nikakvim lepkom probali su likovi iz servisa ja sam nosio da zalepe, prvo rekli da moze i cena 200 din, a sitra me zvali i izvinjavaju se jer ne mogu da nameste
Mozda bi bila bolja solucija da uzmes obican n-gage? Cena je tu 10e gore-dole, a obican ima usb kabel i moze da se koristi i kao flash.

Mozda bi bila bolja solucija da uzmes obican n-gage? Cena je tu 10e gore-dole, a obican ima usb kabel i moze da se koristi i kao flash.
5130+Koss the plug....
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
VeNoM, pogledaj ovde ako ti odgovara 

One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3