Imam bluetooth dongle:
ISSC Bluetooth device
IVT Corporation
Sa bluesoleil software-om
E sad, nekad normalno radi sa svim telefonima u kući, a nekad se jednostavno ponaša k'o da nema telefona u blizini.
Telefon tražim preko bluesoleil softvera.
Ovo jedino mogu da rešim ako iščupam dongle iz USB-a i opet ga uključim, ili restartom kompjutera.
I onda normalno nađe telefon.
Je l' moguće rešiti ovo, pa da mi dongle stalno normalno radi, malo mi je nezgodno da ga stalno čupam i uključujem, jer mi je uključen na zadnjem delu kućišta.
Bluetooth problem...
Bluetooth problem...
5530XM
I ja imam taj, i krš je neviđeni. I uređaj, i software. Samo lepo izgleda. Meni jako dugo nije uopšte radio, mislio sam da je crk'o, ali posle formata i ponovne instalacije Win-a, sam uspeo nekako da ga pokrenem. Meni ne pravi sad te probleme, ali je software toliko iritirajući da piiiiiip

Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Rapid, probaj da reinstaliras windows i onda bez software-a da ga koristis. To bi trebalo da resi vecinu problema. Najbolje bi bilo da kupis drugi dongle ali da ne budemo nezahvalni i previse zahtevni. Ja sam koristio neki Toshibin, i mogu reci da sam prilicno bio zadovoljan njime. I uredjaj i software su radili perfektno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Rapid, potraži na netu otključan Widcomm paket za BT, verzija 4.xx & up, mnogo je bolji od BlueSoleil softvera, mada i on ima svoje bubice. Ili jednostavno skini noviju BlueSoleil verziju jer je pitanje da li ćeš uspeti da pronađeš Widcomm (koji će raditi i sa tim BT-om) pošto je Broadcom (vlasnik Widcomm-a) digao veliku hajku na sve koji otključavaju njihov softver...
● PRAVILA FORUMA ●