MP3 uredjaj

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

MP3 uredjaj

Post od madness99 »

ovako razmisljao sam da uzmem se w950 ali me clan loki naveo na razmisljanje da uzmem neki dobar mp3 player sad ovako interesovale bi me razne marke tipa ipod itd ne ove no -name firme takav sam imao kad su krenulu mp3 playeri i nikad vise,i sta mislite velicina koja je ok i koliko kinte?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

recimo.... ja imam iPod nano, i zadovoljan sam. e sad malo je komplikovana sinhronizacija sa iTunesom, to jest ja ne mogu da se naviknem al boze moj, kvalitet zvuka i trajanje baterije je besprekorno, oko 15h ne prekidnog rada [testirao]....
e sad imas i one mp4 playere sto podsecaju na iPod ali su kineske prozivodnje i nisu skupi mozda 100e 1gb, a u sebi imaju integrisan radio, diktafon... a identicni su po izgledu iPodu...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Tu moras sam sebe da nadjes, sta (i koliko) ti treba (memorije nikad dosta...), i-pod&i-river su ti te firme. ALI opet ce te nesto vuci da sve to imas na 1 mestu, tj.mobu, bolje udruzi sve te pare i (ako ti je muzika bitna) juri neki SE W model, vredi
pozdrav
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Ja imam samo reci hvale za moj Sony MP3 player iz potpisa tako da ti ga od srca preporucujem...treba ga cuti...svi su zaludjeni ovim iriverim-a i creative a bolji je od njih...sa iPod-om objektivno gubi ali je zato za 6500din koliko sam ga platio definitivno bolja kupovina od shuffle....
Najizdrzivija baterija od Litijum jonskih kod MP3 plejera,super kvalitet,prelep je pogledaj slike na sony.co.yu,odlican zvuk...cak i jako dobre sluske sa njim stizu...baterija ima fast charge i puni se za pola sata do vrha...mnogi se zale na onfuzan software za sinhronizaciju ali je tako jednostavan da je to mozda komplikkovano samo za neke debile koji komp u zivotu nisu koristili(izvinjavam se na ruznim recima ali tako je)
Zar treba da napominjem ko je prvi poceo sa MP3 plejerima jos od nepamtim ni sam vise godinu...

kineze zaboravi...sto se tice Ipod Nano ako oces da ga milujes i pazis da se ne izgrebe OK i ako si spreman da das 180e za 2gb ok ali ja mislim da je to bacanje para...i river i creative mi izgledaju smesno ko neke kockice...

Ovo mozda pricam jako subjektivno i favorizujem Sony ali probao sam svasta i on se najbolje pokazao...a ta varijanta da kupujes Walkman telefon...Ha pa zar stvarno mislis da bi Sony ubio svoje mp3 plejere sopstvenim proizvodom tako da veruj mi da je zvuk cak i na ovom entry modelu veoma dobar i bolji od svih iz W serije(osim naravno njegovog velicanstva W950...ali moram da napomenem da ima jaci zvuk tj glasniji je)
Majstore zadrzi ti svoj K800 a za muziku zmi Sony NW-E002F ili neki iz S serije posto su bruka dobri a ne kostaju puno
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

a razmisljao sam o ipod nano,al cuj Vlado vec imam k800 i zadovoljan sam telefenom.Al koja je cena dal znate i gde ima ipod nano od 2-4-8 gb ima neki mozda online store ili

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

www.itsvet.com tu imaju cene samo zovni pa proveri koje su,ali tako se krecu.Najbolje bi bilo da kupis u apple centru
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Jones, gde se u BG mogu naci Sony-jevi mp3 plejeri, bas sam sad pogledala taj sajt i zaista ima interesantnih modela, ali ne znam cene...
Gledala sam na itsvet-u ali nema bas neka ponuda sony-jevih
p.s. ja sam i dalje u potrazi za dobrim servisom mp3 plejera, jer kuci imam 1 kome treba popravka....

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

madness99, pa ako imas kintu,sto ne uzmes onda W950,daj K800 i doplati,sto da bacas vise love na mp3 plejer.Ovako imas smart telefon najnovije generacije i 4Gb flash memorije koja je mnogo stabilnija od HDD plejera (ako imas i njih u planu).
Mozda gresim,ali imati dobar telefon koji ionako sasvim dobro svira,i jos vuci mp3 plejer za sobom...
Kad sam poceo da koristim K750i pre godinu i po,prodao sam iPod Nano prve generacije,jer je K750i za moj ukus tada odlicno svirao.Neke pesme su cak zvucale mnogo bolje nego na Nano-u (veci bit-rate...).
Ok,poredjenje mozda i nije pravilno,ali sve zavisi...Ali ako stvarno hoces i dobar plejer,Sony je najbolja preporuka.iPod je skup za ono sto nudi,a i bilo bi steta imati iPod,a ne dokupiti jos neki od dodataka za njega... :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

samo imajte jednu u vidu: mobilni telefon jos nije toliko dobro odradjen da recimo moze da se takmici sa jednim iPodom.... tako da ako uzmes recimo w950, dobices kvalitet zvuka, i super mobilni, ali neces dobiti jacinu zvuka, to jest saputace ti u usima sto ja iskreno najvise mrzim

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Green nekako mi se neda menjati k800 a w950 ako cu uzimati onda cu skupiti za nov,posto dok slusam muziku verovatno cu isprazniti bateriju npr da je na mobu.a mob mi treba pune bateriju uvek evo juce sam slusao 5 sati bez prekida na k800 muziku i pola baterije se ispraznilo.sad sony nije los ja ne vidim nigde S seriju sem u vestima,a ovaj mi ne deluje lose http://www.itsvet.com/Sony-A1000/p-comp_tehn_mp3-13-149 al malo mi je sta znam cena mozda previsoka il gresim ?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

A koliko jak zvuk je vama dovoljan? Pa necete valjda slusati muziku pored pneumatske busilice za beton...!? Pripazite malo koliko glasno slusate muziku iz mp3 plejera...ozbiljno govorim... :wink:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

da normalno da necu slusati pored pneumatske busilice za beton,sad gde ima da se kupi ovaj S 700 mp3 player jel zna neko??????al ako bude uzimao a verovatno cu sacekati jos do marta dok skupim jos vise kinte za vise memorije

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

iriver t10 ima bolji zvuk od ipod nano-a
ja nisam proverio sve walkman fonove ali kazu da cak i w810 ima bolji zvuk od n91,a da w950 sije vecinu mp3 playera na trzistu,kada je u pitanju kvalitet
nokia c7

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

llulle, nemoj molim te opet pocinjati sa tvojim glupostima,jeste onaj BLUEBERRY cat ima bolji zvuk.

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

nisi testirao ,zato nemoj da komentarises
iriver ima fenomenalan zvuk
idi na bilo koji review sajt pa se uveri sam,za bateriju da ne govorim 53 sata
nokia c7

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

ja sam testirao,a izgleda ti nisi nego si citao na nekim review bednim sajtovima i sad kao nesto trtljas tu.Nemoj lupati gluposti dok ne probas i uporedis,sad ako ti imas taj player moraju svi da ga imaju ne razumem uopste. :uhuh: :chytry: i nemoj nastavljati sa glupostima,i nekim bednim review-ima.Dobro se zna da je apple najbolji,i ima najvecu prodaju playera na svetu,tvoj problem je sto nemas para ili mrzis apple i ne zelis iPod.
Ako mislis da ja lazem ili pricam gluposti evo nek kaze Lomnica ili Mirko oni imaju iPod.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ne znam, ja sam stvarno zadovoljan sa iPodom... imao sam nekih problema, posto nije hteo da se sinhronizuje sa iTunesom, i danas sam radio reset iTunesa, reset iPoda i restore, sve radi savrseno. u koliko se odlucis za iPod sto ti ja iskreno preporucujem, nemoj uzimati ovu zadnju generaciju iPoda, posto za nju ne postoji goPod odnosno program koji "oslobadja" jacinu muzike, nego uzmi predzadnju generaciju...
najvise mrzim kada mi recimo autobus nadjaca mp3 player, to ne podnosim...
inace nisam imao prilike mnogo da testiram mp3 playere, prethodno sam imao MSI megastick 1 bio sam prezadovoljan sluzio me je pune dve godine, onda je poceo da se kvari, pa sam resio da je vreme za promenu.
prijateljski savet: mobilni telefon zaboravite za slusanje muzike sem nokie 6280 za nju garantujem da ima bolji i jaci zvuk od W serije, i tu je negde sa iPodom :wink:

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Mirko BGD mozes da mi navedes tacan naziv tog modela sto ti imas ili jos bolje das link ?kad jos malo kinte skupim uzecu ili sony S700 ili Ipod neki model koji je provereno dobar

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Mirko BGD napisao: prijateljski savet: mobilni telefon zaboravite za slusanje muzike sem nokie 6280 za nju garantujem da ima bolji i jaci zvuk od W serije, i tu je negde sa iPodom :wink:
Mirko BGD, zaista tvrdis da 6280 ima bolji i jaci zvuk od SE W serije? Prosto mi to zvuci neverovatno, ne secam se da sam ige procitala slican komentar za bilo koji nokijin telefon. Ukoliko je istina, prijatno sam iznenadjena.

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Za Sony Mp3 lejere Spens Novi sad ali to iz S serije mislim pre svega na S200 koji lici na mustiklu(ako znate na sta msilim)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

Odgovori