Gde kupiti ME N73?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
AcaNBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 13:37
Kontakt:

Gde kupiti ME N73?

Post od AcaNBG »

Gde u BG i po kojoj ceni moze da se nadje Nokia N73 Music Edition? izlomih se skroz i nisam jos uspeo da pronadjem..... a samo ona dolazi u obzir za kupovinu :)

Premestio:gameforce
A vi kako te?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako je samo zbog crne maske onda stvarno preterujes,a ako je zbog plejera i velike memorijske onda to mozes i sam da nabudzis,flesujes je za dzabaka preko NSU-a i kupis 2GB memorijsku za nekih 40-ak eura,i kostace te manje nego sama N73 ME (neko je ovde prodavao na oglasima za oko 380 eura ako se ne varam,sto je nenormalno mnogo kad je obicna bila tada oko 320 eura)!!
Pozdrav 8)

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

ja gledao sam ortakom u nekoj prodavnici (ne secam se naziva jer nikad je do sada nisam video a ni cuo) i prodavali su je za 400 evra....
Ex Sir_Oliver

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ma cist debilizam!!Previse para za 2GB memorijsku,koju izgleda mogu da nabavim za 30 eura sto je znaci sica,i zbog crne maske,koja je maska kao i svaka druga samo crna,ali nekome to vredi mnoooogo vise kad je razlika izmedju obicne i ME oko 70-80 eura!!
Pozdrav 8)

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Lomnica_city, 80evra? 380-320=80 :? :blinky: :uhuh:

30 do 40 za karticu + 25 za masku = oko 60 evra koliko je realno razlika u ceni. Uz telefon se dobijaju (i dalje Nokijine slušalice ali u svakom slučaju) bolje HS-23 slušalice, i BP-6M od 1100mAH. Plejer manje više, jer taj zvuk i dalje nije ni blizu prosečnog MP3 plejera, ali definitivno je redak primerak telefona, i ne slažem se sa tobom da ne vredi toliko.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

gargamel4 i ja se slazem sa tobom kad izracunascenu kartice i cenu originalne maske a ne klase a mozda izadje i jace od 380e :unsure:
E71 je moj trenutni izbor:)

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

@gargamel4:
Sir_Oliver je rekao da su jednu nasli u prodavnici i da je bila 400 eura,ja sam video na oglasima,verovatno sa Telekoma,pa sam na osnovu toga i napisao 70-80 eura,neka sredina izmedju njegovog i mog iskustva!! ;) A baterija je ista na obicnoj i na ME pa ne vidim zasto napominjes posebno bateriju od 1100mAh!?
@metak:
Kakve sad klase pominjes,i po cemu je to redak model!?!?!?Mogu da nabavim masku i memorijsku za cirka 50 eura,i sta onda,jos ako prodam original N73 masku opet ostajem na telefonu sa jednom maskom i 2GB memorijskom uz samo 30 eura doplate,kako je onda realna razlika,treba malo vas dvojica da preispitate tu matematiku!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lomnica_city, pa ne mogu svi da nabave maskicu i karticu od 1GB za 50 evra...ovako bar sve odmah dobiješ...pa ko ima i hoće da da toliko, bar nema cimanja... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Aha ok, nisam video da i običan ima istu tu bateriju. My mistake.

Nije redak model, nego je redak primerak tog modela tj. music edition.

A preračunao sam se za varijantu da masku posle zavaljaš. Ili još bolje zadržiš, za svaki slučaj. U toj varijanti se već više isplati kupiti običan i crnu masku, karticu, i bolje od defaultnih sluški.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

coobra024
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 03. Mar 2007. 13:50
Kontakt:

Post od coobra024 »

Ja bi ti preporucio da potrazis na www.ebay.ie mozez da isceprkas jeftino neki dobar telefon. Ja sam video nov N73 kako je prodan za 120e (ne ME N73) tako da ti se mozda posreci da naidjes na taj model. Malo duze traje ali ipak je jeftinije. Ako ces tako da radis obavezno pitaj, dali salju u Srbiju.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

coobra024, da da sve je to lepo,nokia n73 120e,ali kada i ako ti stigne telefn(koji inace ne salju za Srbiju) velika je verovatnoca da je kodiran na neku mrezu,a kod nas ti telefoni se jos ne mogu dekodirati,i sta ces onda? Imas lep telefon koji ne mozes ni da koristis....
D500&E71

coobra024
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 03. Mar 2007. 13:50
Kontakt:

Post od coobra024 »

Da i ta je mogucnost ali moj prijatelj je kupio preko ebay-a i zasad mu rade mada sam ja iz su a i on je iz su. On je sebi narucio u madjarsku pa mu je cale preneo preko granice fon bez problema. Tako da povlacim taj predlog jer sam juce procitao da su na ebay-u varali nisu slali telefone, pa da su bili zakjucane itd... Mada ja se nikad nebi upustao preko takvog posla jer ja nemam nikad srecu. I POVLACIM EBAY pa kako hoce.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ninolina napisao:Lomnica_city, pa ne mogu svi da nabave maskicu i karticu od 1GB za 50 evra...ovako bar sve odmah dobiješ...pa ko ima i hoće da da toliko, bar nema cimanja... 8)
Povlacim tvrdnju... upravo sam saznao da 2GB miniSD mogu da nabavim za doooosta manje od 30 eura!! :D A zasto kazes 1GB,zar nije ME model opremljen sa 2GB memorijskom!?
Pozdrav 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Lomnica_city, mislila sam na 2GB...lapsus... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Lomnica_city, pa moze miniSD da se nabavi za 30e u NS, sad su nenormalno pale cene svih vrsta SD kartica.....mislim da sam u Metrou u NS video MicroSD(TF) za 900 din, e sad posto sam bio u zurbi nisam skontao dal je 1gb ili 512mb, ali o5 trenutno su SD najjeftinija vrsta prosirive memorije 8)
Uzimati N73 ME samo zbog maske je cisto bacanje novca, ako neko hoce da bude originalan nek uradi air brush na masci i eto zadovoljstva 8)
5130+Koss the plug....

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Puno je to,ja mogu i jeftinije da nabavim,ali dobro nisu svi ko ja! :D Pale su cene itekako i sad sa besplatnim flesovanjem i onim mojim tutorialom za nabacivanje drugacijeg firmware-a je bas GLUPO dati 70-80 eura vise za telefon sa crnom maskom,umesto da se uzme obican,da nesto malo preko 20 eura za memorijsku,flesuje u ME i... za malu razliku imate ME (a ko je vican farbanju moze i da ofarba masku u crno)!! ;)
Pozdrav 8)

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Lomnica_city, brate puno je kad tuku :D pa dobr oko moze da nabavi povoljnije OK, ali ja pricam za one standardne prodavnice foto opreme, lakse je i tako nego se cimati za 10e.
A za crnu masku si potpuno u pravu uopste se ne isplati...e sad jedino ako je ta crna ME maska boljeg kvaliteta :unsure: onda bi vredelo, jer prava je sramota kakvo losu masku ima n73..ipak je to fon od 300e treba tu neki kvalitet zavrsne izrade da postoji. 8)
5130+Koss the plug....

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A sto ne zuta maska recimo? Kad vec koristis airbrush, mozes da je ofarbas u drecavo zelenu i sta ti ja znam sta jos... Mislim, da imam negde da nadjem airbrush, ja bih to odradio. Gledao sam sta su ljudi radili os E61, pa to je vec perverzija. Taj modding je mnogo jaka stvar.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori