Smart Movie Converter
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Smart Movie Converter
Uz duzno postovanje prema Miskonijevom vremenu i trudu da objasni kako spakovati DivX za Symbian telefon, mislim da postoji malo jednostavnije resenje. Umesto da se koristi virtualdub lakse je da se instalira smart movie coverter i da se ubaci u njega odredjeni file i da naredba convert. Ja sam prvi put radio po Miskonijevim upustvima i sve je suer ispalo ali sam posle skinuo smc, uz pomoc njega konvertovao film i dobio isti rezultat. Samo zelim da kazem da sa smc-om nije potrebno stalno cackati sva ona podesavanja kao u virtualdub-u. U svakom slucaju obe variante su potpuno OK.
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Slazem se, mada u smc-u nemash toliko sjiroq paletu opcija kao u npr. VirtualDub-a, mada ta detaljna podeshavanja vecini nisu ni potrebna...
Ako postoji potreba, napravicu kompletno uputstvo za konvertovanje u SmartMovie Converter-u...

Link:
http://www.lonelycatgames.com/mobile/sm ... movie.html

Ako postoji potreba, napravicu kompletno uputstvo za konvertovanje u SmartMovie Converter-u...

Link:
http://www.lonelycatgames.com/mobile/sm ... movie.html

¨°o.O Nokia N70! O.o°¨
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Slažem se da je SMC jednostavniji za upotrebu, ali se ne slažem da je rezultat isti. Uputstvo sam sveo na najneophodnije savete, a VirtualDub ima gomilu opcija pomoću kojih malo napredniji korisnik može da napravi malo čudo, a to i jeste bila ideja: igrajte se i eksperimentišite. Nabavio sam u međuvremenu još neke programe za koverziju, pa kad sumiram utiske, pisaću.
● PRAVILA FORUMA ●