Smart Movie Converter

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Smart Movie Converter

Post od lizard »

Uz duzno postovanje prema Miskonijevom vremenu i trudu da objasni kako spakovati DivX za Symbian telefon, mislim da postoji malo jednostavnije resenje. Umesto da se koristi virtualdub lakse je da se instalira smart movie coverter i da se ubaci u njega odredjeni file i da naredba convert. Ja sam prvi put radio po Miskonijevim upustvima i sve je suer ispalo ali sam posle skinuo smc, uz pomoc njega konvertovao film i dobio isti rezultat. Samo zelim da kazem da sa smc-om nije potrebno stalno cackati sva ona podesavanja kao u virtualdub-u. U svakom slucaju obe variante su potpuno OK.

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Slazem se, mada u smc-u nemash toliko sjiroq paletu opcija kao u npr. VirtualDub-a, mada ta detaljna podeshavanja vecini nisu ni potrebna...

Ako postoji potreba, napravicu kompletno uputstvo za konvertovanje u SmartMovie Converter-u... 8) :mrgreen:

Link:
http://www.lonelycatgames.com/mobile/sm ... movie.html
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Pa doktore ako te ne mrzi ti napisi. Verujem da ce ti pored mene jos dosta ljudi biti zahvalno. Samo mi nije jasno to sto smc neke filmove kompresuje do 13X a neke manje. Od cega to zavisi?

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Jel moze neko da mi posalje SmartMovie converter, ali crackovan? :roll: Ili taj Virtual Dub, bilo shta, samo da je crackovano? :mrgreen:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Pa samo crack-uj SmartMovie na fonu, pa cesh onda dobiti opciju da otkljuchash isti i na kompu...
Za VirtualDub ti ne treba crack, a link za download mozesh da pronadjesh u Miskonijevoj sticky temi...
:wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Skinuo sam neki "gotovi" SmartMovie s Ludakove grupe, tako da ne trazi nista ja mislim... (sad tek krecem da ga instaliram) Jel ce moci? :roll: Tnx za VD. :wink:

P.S. Da ne mozes da mi posaljes onaj tvoj omiljeni File Manager, ne znam kako se zvase, s crackom/serialom? :)

SlipKnot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 00:13

smc

Post od SlipKnot »

lizard smc sve stvari konvertuje na odabran kvalitet,a koliko puta ce to smanjiti velicinu fajla zavisi od toga kojeg je kvaliteta fajl koji kompresujes.Malo sam ga zamuljo ali nadam se da ces razumeti!_ :D

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Slažem se da je SMC jednostavniji za upotrebu, ali se ne slažem da je rezultat isti. Uputstvo sam sveo na najneophodnije savete, a VirtualDub ima gomilu opcija pomoću kojih malo napredniji korisnik može da napravi malo čudo, a to i jeste bila ideja: igrajte se i eksperimentišite. Nabavio sam u međuvremenu još neke programe za koverziju, pa kad sumiram utiske, pisaću.

Odgovori