Problem sa 6630 sa druge mreze, ili ne?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Problem sa 6630 sa druge mreze, ili ne?
Da li neko zna u cemu je fora sa 6630 skinutom sa druge mreze jer sam dosta puta procitala da su mnogi prodavali te telefone da bi kupili 'ciste' ?
Pa gde ste ljudi(ljubitelji 6630,znam da vas puno ima ovde:)),jel moguce da niko nista ne zna?
Da li se mozda radi o tome da jos nisu dostupni kodovi za dekodiranje ovog telefona i da li ima nekih restrikcija kod operator customisations?Npr vodafona? Predpostavljam da se ona lako prevazilaze kada se telefon flesuje ali pre toga mora da se dekodira
:(Pruza mi se prilika da jeftino dobijem ovaj tel iz Londona,volela bih da znam da nije uzalud.Prvo sam mislila da uzmem samsung d500 ili 6670 ali se ovaj tel ipak namece kao najbolje resenje.
Ajde pliz pomagajte!

Da li se mozda radi o tome da jos nisu dostupni kodovi za dekodiranje ovog telefona i da li ima nekih restrikcija kod operator customisations?Npr vodafona? Predpostavljam da se ona lako prevazilaze kada se telefon flesuje ali pre toga mora da se dekodira

Ajde pliz pomagajte!
- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Bilo je priče o ovome... čini mi se baš na ovom forumu.. Fazon je u tome što 6630 koristi noviju verziju Symbian operativnog sistema koja verovatno ima savremeniji sistem zaštite od dekodiranja (ili tako nešto)... Ali, to naši šverceri nisu znali pa dovukli tone telefona koje ne mogu da dekodiraju.. Pa nastala frka, bla bla truć... Moja 6630 je "skinuta" sa TIM mreže (Italija) i radi normalno izuzimajući slanje MMS poruka, ali samo na 063 mreži. Mobtel je rekao da je problem do njih, a ne do telefona... ali ništa na tome nisu uradili ima već 2 meseca... Ne znam šta da ti kažem... Koliko je to "jeftino"? Ako je stvarno povoljno, uzmi telefon.. Ako radi odlično, ako ne... jbg valjda će u skorije uspeti da provale kako se ovaj model dekodira... Ne verujem da sam ti baš preterano pomogao, al ajde...
E sorry ja sam ovu temu preskocio bio...
Ja imam cist 6630 i nema nikakve razlike izmedju mog i skinutog sa tima( drugar ima, uporedjivali smo) sem sto imas oznaku mreze, koja se cak sa zadnje strane moze skinuti
sve radi isto a ni on ni ja ne mozemo da saljemo mms sa 063 mreze jer koliko ja znam 6630 koristi drugaciji protokol koji 063 mreza ne podrzava za sada...
Slazem se sa Ivanom, ako ti je jeftino uzmi i moze se dekodirati... doduse jeste da je teze dekodirati 6630 od ostalih telefona ali moze se odraditi...

Ja imam cist 6630 i nema nikakve razlike izmedju mog i skinutog sa tima( drugar ima, uporedjivali smo) sem sto imas oznaku mreze, koja se cak sa zadnje strane moze skinuti

Slazem se sa Ivanom, ako ti je jeftino uzmi i moze se dekodirati... doduse jeste da je teze dekodirati 6630 od ostalih telefona ali moze se odraditi...

Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...
Pazite,citala sam na par foruma da noviji telefoni kao 6630 i 6680 itd imaju savremenije kodove,koji jos nisu dostupni,kao ocekuje se da ce biti...neki cak smatraju da nokia nikad nece dati podatke o tome(tj koji su to kodovi)... e sad nije mi onda jasno kako kod nas moze,jedino ako ono sta sam ja citala ima zastareli datum:) Takodje znam da vodafon ima restrikciju sto se tice ringtonova u aac i mp3 obliku ali valjda toga nema kad se dekodira:) Pa decko mi je trenutno u Londonu,nije jos stigao da pogleda cenu,samo je u prolazu video da npr 7610 kosta 140 funti,sto mu dodje 210 eura.Pretpostavljam da 6630 nije mnogo daleko od toga,mada je mozda bolje da kupi t -mobile 6630 nego vodafone.Za koji dan cu imati i info o ceni.
Akki,moze se odraditi kazes:) ako je uzmem pa ne mogu da dekodiram -I will hunt you down and kill you
Pozdrav i hvala na odgovorima i ocekujem jos info o ovome ako neko nesto zna...
Akki,moze se odraditi kazes:) ako je uzmem pa ne mogu da dekodiram -I will hunt you down and kill you

Pozdrav i hvala na odgovorima i ocekujem jos info o ovome ako neko nesto zna...
Ja sam cuo da moze.... sad nemoj me drzati za rec jer ja to nisam radio... tim koliko ja znam nisu ni kodirani... ali neko je sa ovog foruma pricao da mogu da se dekodiraju...
vodafonovi mp3 moraju da budu DRM encoded... imas program na netu za to...
Raspitaj se za cenu... pa pozovi par servisa... ne mogu se sada setiti ko je ovde pricao da moze da se dekodira, ali ti pozovi servise i vidi...
i na kraju nemoj uzeti ono sto sam rekao da mogu da se dekodiraju zdravo za gotovo, nego se prvo raspitaj pa ako nadjes neki servis koji moze to da uradi onda uzmi...
ne bih da ispadnem kriv
vodafonovi mp3 moraju da budu DRM encoded... imas program na netu za to...
Raspitaj se za cenu... pa pozovi par servisa... ne mogu se sada setiti ko je ovde pricao da moze da se dekodira, ali ti pozovi servise i vidi...
i na kraju nemoj uzeti ono sto sam rekao da mogu da se dekodiraju zdravo za gotovo, nego se prvo raspitaj pa ako nadjes neki servis koji moze to da uradi onda uzmi...
ne bih da ispadnem kriv

Jos cu malo razmisljati koje opcije imam,kriterijum za telefon mi je sledeci:
-da ima mp3 plejer ako ne to onda obavezno radio a najbolje oba
-da ima kamericu 1 ili 1,3 mp
-da podrzava HTML i xHTML
-pozeljan operarivni sistem i pozeljno da nije na preklop:) ali ne i obavezno
Pa ako neko ima bolji predlog od rizicne 6630 neka pise:) !
Akki,opusteno,salila sam se

-da ima mp3 plejer ako ne to onda obavezno radio a najbolje oba
-da ima kamericu 1 ili 1,3 mp
-da podrzava HTML i xHTML
-pozeljan operarivni sistem i pozeljno da nije na preklop:) ali ne i obavezno
Pa ako neko ima bolji predlog od rizicne 6630 neka pise:) !
Akki,opusteno,salila sam se

- gajic_ivan
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
- :: iPhone 7 Plus
- Kontakt:
Ivane, nisam ja, moja je cista ali sam prisustvovao operaciji skidanja... malo acetona( ali malo, da ne ostetis, znaci jako malo) i trljas, skoro da se sama skine... sa prednje maske ne mozes, logicno...
pazi kada se uopste ne primecuje... znaci da ne poverujes...
Oljice, ma predpostavio sam, ali sta znam... ima ovde raznih
a moja preporuka, sacekas malo uzmes k750i i nema da te boli glava...

pazi kada se uopste ne primecuje... znaci da ne poverujes...

Oljice, ma predpostavio sam, ali sta znam... ima ovde raznih

a moja preporuka, sacekas malo uzmes k750i i nema da te boli glava...

Dexter,Koju ? Skinutu sa t mobile?Vodafona? Tima?
..... Moze,samo mi posaljite na pp gde da fleshujem i dekodiram!
Akki,ma kada bi slucajno za mesec dana stigao SE w800 ne bi imala nista protiv da platim i 450eura,ali ce mnogo vremena proci dok on stigne:( Do tad mogu da izgustiram 6630 ili 6670 i da dodam do cene w800:)

Akki,ma kada bi slucajno za mesec dana stigao SE w800 ne bi imala nista protiv da platim i 450eura,ali ce mnogo vremena proci dok on stigne:( Do tad mogu da izgustiram 6630 ili 6670 i da dodam do cene w800:)
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 30. Jan 2005. 22:13
- Kontakt:
Ja momentalno ima dva aparata nok.6630 jedan je "normalan" mislim nije bio kodiran i njega momentalno upotrebljavam,drugi mi nije jos dekodiran al danas jedni "dekoderi" obecali su mi da ce ga dekodirati najkasnije nedelju dana,a inace telefon mi "sedi" oko dva meseca kodiran,jer momentalno za sad imaju malo stairju verziju,kad im bude "stigla nova" verzija softvera dekodirace ga.Ovo se odnosi za mene,jer ja sam iz Makedonije,pa pozdrav svima iz Makedonije kad ga budem dekodirao,ovaj drugi telefon pisacu vam.Jos nesto Oljica ako ti je poklon nemoj da ga vracas,jel telefon je izvanredan,ima sve one opcije koje si htela,mozes slobodno naslikane slike u telefon da podjes kod fotografa i preko BT(bluetooth) da napravis normalne slike jer ja sam to vec uradio.Ciao