Pitanje je u naslovu.
Imam 6600,verzija firmware-a je 5.27 i verzija Ir Remote-a 1.41.
Kad izaberem TV (Samsung) pojavi mi se daljinac i ne radi nijedna funkcija!!!
U cemu je problem?
Nokia 6600 IR Remote ne radi
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Nokia 6600 IR Remote ne radi
I have nothing to say...
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
E pa nemam pojma u čemu je problem. I meni se dešava ista stvar. Jedno vreme mi savršeno radi krekovana verzija i odjednom pukne. Instaliram neku drugu verziju ir Remore i traži mi da restartujem telefon i odma pukne. pomaše formatiranje telefona ali na kratko A kad program ubacim u 7650, 3650, 3660 sve savršeno radi i posle restartovanja telefona. A kad sam imao verziju firmware 3.nešto dobro mi je radilo. Izgleda da je do toga.
Jel još neko koristi taj daljinac? Recite iskustva, i mene interesuje.
Pozdrav!
Jel još neko koristi taj daljinac? Recite iskustva, i mene interesuje.
Pozdrav!
Jedino još ja imam dial-up modem!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
@misko2005
Probaj da izabereš Samsung-ALT ili neki od Philipsovih kodova. Isti problem sam i ja imao sa Samsungom, dok je sve ostalo radilo ok.
Uostalom, probaj sa nekim drugim uređajem, video, cd...
Probaj da izabereš Samsung-ALT ili neki od Philipsovih kodova. Isti problem sam i ja imao sa Samsungom, dok je sve ostalo radilo ok.

Uostalom, probaj sa nekim drugim uređajem, video, cd...
● PRAVILA FORUMA ●
E, a shta mu dodje to ALT?
Koja marka da se podesi bi radila sa Quadro televizorima, posto Quadra nema tu?
Sto nece da radi s nekim mojim Orionom, probao sam s drugovim 3650?
Inace, zasto u novijim Nokijama ne ubacaju vise IR, zbor brzine nesto? Ne znam koji im je to problem...
Meni IR kao IR, za prenos podataka, ne treba nista, samo zbog ovog programa... 

Inace, zasto u novijim Nokijama ne ubacaju vise IR, zbor brzine nesto? Ne znam koji im je to problem...

- Miškoni
- Administrator
ALT je skraćenica za alternative, a što se tiče navedenih uređaja, verovarno koriste kodove nekih poznatijih firmi. Ako imaš neki bolji univerzalni daljinac, mogao bi da vidiš čije kodove koriste Quadro i Orion.
Nema više potrebe za IR-om a dodatno poskupljuje uređaj...

Nema više potrebe za IR-om a dodatno poskupljuje uređaj...
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Ima Orion u programu, ali nema koda za tvoj model. Ili ima ali nije pod Orion nego pod nekom drugom firmom. Isto kao što skoro svaki Marantz-ov CD radi sa Philipsovim daljincem... 

● PRAVILA FORUMA ●