Problem sa psiloc_system_tools flight modom

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Problem sa psiloc_system_tools flight modom

Post od qwert »

Imam nokiu 3650 i instalirao sam psiloc system tools da bi mogao da igram neke igre.Kad udjem u meni izaberem flight mode.On mi ponudi da ugasim telefon pa da onda izvadim sim i da ga ponovo upalim.Ja to uradim ali kad upalim telefon on trazi sim i ne mogu da ga upalim.Da li ja neradim nesto dobro i ako neradim kako da uradim. :uhuh:
3650 je bolji od 3660

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

psylocovi programi su jedni od najzasticenijih sto se tice krekovanih :disgust: sto se tice flight moda koliko se ja secam on nema nikakve veze sa igricama :uhuh: mislim da se radi o opciji za koriscenje telefona prilikom putovanja avionom :unsure:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

psiloc kolko ja znam nema veze sa igricama
a isti problem sam imao i ja na 7610, to je bilo zato sto nisam imao verziju koja je bila namenjena za moj telefon, skini sa psilocovog sajta trial verziju i probaj radice sigurno

qwert
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 13:34

Post od qwert »

Uspeo sam da ga pokrenem.Trebalo je samo kad mi trazi sim pritisnuti dzojstik par puta i onda ce uci.Znam ja da nije za igrica ali on tim flight modom oslobodi RAM memoriju pa se igre zahtevnije mogu pokrenuti :angry:
3650 je bolji od 3660

Odgovori