S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Ej ljudi , ovamo na drugoj temi momak je dodao program " nokia 5800 pencil " ili tako nesht...
Ima li ga iko ? ja sam probao da napravim,ali ne radi ...
Inache , program sluzi za markiranje fajlova ( pjesama ,slika, poruka )...
Kao odredis koja tipka ce bit za oznacavanje i et...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ima li neka aplikacija koja ubrzava 5800 kao što je npr cpu monitor ili pak tome nešto slično ?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

VeNoM
Speedy Go :wink:
Слобода или смрт

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

instalirao sam smart movie , ali prebacio sam jedan film, i stopa mi u smart movie kad ga pustim... a u pravom playeru nije... u cemu je stvarrr.. ?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Fabricki Real Player koristi "dedicated graphic chip" sa telefona pa moze da pusta normalno visoko kvalitetne klipove dok Smart Movie Player(a i svi ostali) ne koriste taj graficki cip pa mogu da pustaju bez seckanja samo klipove sa manje "kbps".
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

Nisam procitao ranije postove mrzi me,ali ne znam dali ste koristili program format factory. Instalirate na komp,konvertujete,prbacite na fon i prpustite se uzivanju :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Smartphoneware
Best Blacklist v1.01 (S60v5th edition)
Slika
Blacklist is a service for automatic calls reject depending on your rules. The rules are very easy to set up - just add contacts, contact groups or custom phone numbers to the list. You are at the meeting and can't accept calls at the moment or you want to block someone from calling you permanently - try Blacklist, it offers you an easy solution.
Blacklist Scheduler makes your phone a completely automated personal secretary. It can reject everyone except family members at night, accept only co-workers at business hours on working days, etc.
The service will do all job using really small amount of memory, system resources and absolutely transparent to user. Just configure and turn it on one time and you can forget about it and forget about all unwanted callers as well.
Features include:
* Easy to understand and configure.
* Real-time incoming number analysis.
* Reject before your phone starts ringing and disturbs you.
* Scheduler that can automatically switch rules based on time.
* Rejected calls log.
* Sms notifier that can send sms to rejected person if needed in order to explain your reject reason.
* Service based application - works in background and absolutely transparent to user.
Jednostavno najbolji.
Slika

krtica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 17. Dec 2007. 00:54

Post od krtica »

jel postoji neko resenje za koriscenje .pdf fajlova, probao sam Adobe Reader LE ali nije namenjen za touchscreen. Da li neko zna kako se instalira Python runtime posto koju god verziju da instaliram trazi update

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

AdobeReader2.5.361 odlicno radi sa touch screen-om.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Da li neko koristi hany shell app? Da li je moguce da ta app crpi bateriju? tako sam procitao,sad sam je instalirao.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Ja sam koristio handy shell od prvog dana kada sam kupio telefon, nisam primjetio da mi je znacajno smanjio trajanje baterije, malo vjerovatno jeste, kao sto rade sve aktivne aplikacije, ali nista alarmantno.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

A da li ti laguje vise sa shell-om ? Ja sam ga ugasio ne svidja mi se bas. Npr izadje iz Music playera kada stisnes crvenu slusku. :uhuh:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Nije mi lag-ovao ali jeste dobar dio RAM-a zauzeo pa ti manje ostaje za ostale aplikacije, tako da ako ti nije jako potreban(meni je bio) slobodno ga preskoci.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Sensei, Spomenuo si da je nimbuzz dobar za chat. Mene zanima posto mozes da se nakacis normalno i na skype, da li je moguce da se prica kao i sa kompa sa skype na skype, samo sto se sada poziv obavlja sa tel ka drugom skype korisniku? Ovim bi se mogla preskociti sama instalacija skype koja je trenutno ne podrzana za ovaj tel.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Motoman napisao:Npr izadje iz Music playera kada stisnes crvenu slusku. :uhuh:
Pa imaš da podesiš da se ne gasi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

slavko101, mozes normalno da obavljas pozive preko nimbuzz-a, i ka skype-u, i msn-u, i svim drugim koji to podrzavaju...

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Sensei, Ne znam da li smo se razumeli, da li mozes da obavljas besplatan razgovor ka drugom skype korisniku kao sto se radi preko racunara, znaci ne skida kredit kao da pozivas nekog, samo ti je potreban net? Znaci ne mislim na chat vec na onaj online razgovor preko skype.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

slavko101, razumio sam ja tebe ali ti mene ocigledno nisi :S
DA!!! Mozes da obavljas besplatne pozive preko neta!!!
Jesam li sad dovoljno jasan? :D:D:D

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Sensei, Razumeo sam te ja i sve je bilo jasno do onog "i msn-u" :blinky: jer koliko znam takve stvari koje se rade preko skype mogu samo na programima te namene ali nisam cuo da to moze i preko msn.

P.S. Hvala na pomoci :D

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

slavko101, ja koristim najmanje 3 programa na kompu(a sve njih opet i na nimbuzz-u) preko kojih obavljam internet pozive: Skype, Windows Live Messenger(bivsi msn), ICQ. Naravno svaki od njih vrsi pozive ka korisnicima istog programa, ne mozes preko msn-a da zoves nekog na skype-u. Ali zato preko nimbuzz-a mozes sve njih da zoves.
Ovo su samo oni koje ja koristim, siguran sam da ima jos mnogo programa koji to isto rade.

Nema na cemu ;)

Odgovori