S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

taman sto se konektuje pojavi se "conection lost, you need to restart phone" - tako nesto.... :cry:

zlajaazdaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:30

Post od zlajaazdaja »

Molio bi vas za malu pomoc:Trebalo bi mi naziv programa za Nokiu n97 da sliku pozivaoca izbaci preko celog ekrana kad me zove ili kad ga ja zovem, i da li je moguce namestiti na Nokiji n97 sms melodije da zvone razlicito za svakog u kontaktu.Hvala unapred

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

zlajaazdaja, pa to za sliku pozivaoca, trebalo bi da imaš već po defaultu :) a za sms tonove za pojedinačne kontakte jedino što radi jeste Magic Message Manager:) to je program za S60 v3 ali radi i na 97ici :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zlajaazdaja
Novajlija
Novajlija

Post od zlajaazdaja »

Ninolina,hvala puno ali za sliku pozivaoca neke slike izbaci i nisu preko celog ekrana a neke nece nego je ekran bez slike, hvala ti u svakom slucaju.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

I meni treba ime aplikacije gde kad stigne poruka da mi vibrira/zvoni na svakih 2 minuta i ako postoji neki nacin da pojacam jacinu vibracije jer po defaultu jedva da je osetim .
Nokia Lumia 630

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

djolex, za to ti je najbolji MobiFun.Soft.Remind.Me.v3.53 :) ima još gomila drugih programa, ali meni se ovaj pokazao kao najbolji:) takodje preporuka i za Smartphoneware Best Reminder v1.0 :) on čak ima opciju da ti prikaže deo poruke na ekranu i omogući direktan ulazak u poruku klikom na ekran :)

Još da dodam da obratite pažnju na program SmartWorkspace 0.4:) omogućava kreiranje prečica na Homescreenu:) Opis i Screenshotovi su već postavljeni u temi za stariji Symbian i radi na oba:) isprobano na mojoj 97ici extra radi:) evo link do teme gde ima više informacija:) viewtopic.php?p=231487#231487
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zlajaazdaja
Novajlija
Novajlija

Post od zlajaazdaja »

Da li je bolje programe ubaciti u memoriju telefona ili na memorijsku karticu :? :roll: Hvala unapred.

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

zlajaazdaja, Pa ja gotov sve ubacujem na memorijsku , i mislim da je bolje. Ali neki se moraju na memoriju telefona , ili trebaju . Ja teme instaliram na memoriju telefona jer mislim da brze radi tako ....

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

Je li zna neko za dobru jednostavnu i besplatnu stopericu? :) U pitanju je 5800, nasao sam samo jednu trial. :P

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

imas nekoliko tih stoperica, ja sam koristio Timer Lite i Time Machine , obe su ok, a nisu ni komplikovane

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Imam jednu super aplikaciju za vas ! Zove se VMenu, i pretvara vas meni u nesto kao od iPhona sa 5 stranica koje skrolujete, i ubacuje oni task manager koji je zanimljiv kao i neku malu aplikaciju sa nekoliko programa koje mozete skinuti.

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Motoman, probao sam ja taj program, ali mi se ne svidja nesto. Task manager jeste zanimljiv, ali sve ostalo nije po mom ukusu.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

neznam da li ste do sada koristill resco photo viewer. izasla je verzija 6 i toplo preporucujem. najzad je moguce pregledavati fotografije unutar foldera i pomeranjem slike levo/desno videti prethodnu/sledecu.

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

evo jedan programcic koji koristim GridPatcher-edituje broj ikona u meniju,program radi uz pomoc pithon aplikacije
Slika
Slika
slikano na n95 8gb ali takodje radi na s60v5

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

Sa jednog stranog foruma:
Fring has just announced there updated version 4.00.05 for S60 platform which is going to supports Fring and Skype Video Calls !
Sad sam ga ubacio, a ovih dana cu da testiram. Zvuci veoma dobro.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

jerkann, Bas sam sada ceprkao po nimbuzz-u, i ove opcije za video call nema. Hajde probaj pa javi kako radi. E da jos jedna stvar, znaci mozes da obavljas za dzabe pozive preko skype naravno konektovan na wlan-a, i to sve u sklopu fring-a?

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od jerkann »

slavko101, probao nesto malo jer nisam ima stabila wlan nigde tu u blizini, a i hladno je napolju. radi veoma lepo bukvalno kao na kompu. MOze da se koristi zvucnik telefona ili preko slusalica. Za video poziv neophodan je wlan, dok za ostalo moze i neka druga konekcija.Inace poziv i chat preko gprsa je extra, bukvalno kao normalan razgovor. Tacno je da nimbuzz nema tu opciju.

Da naravno, sve je dzabe ako koristis wlan. Ako koristis gprs placas samo utrosene KB.
I ja sam generalno zadovoljniji nimbuzz-om i njega koristim bas dugo. Fring sam ranije koristio i u brzo izbrisao jer mi se nije svidjalo kako radi, medjutim izgleda da su sad neki bugovi ispravljeni, a i video poziv je zanimljiva stvarcica.
Inace program je free i mozete ga skinuti sa zvanicniog sajta.
Poslednja izmena od jerkann u Čet, 04. Feb 2010. 23:52, izmenjeno 1 put ukupno.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

jerkann, ajd samo odgovori na slavkovo pitanje,da li su razgovori za dz?? :D ja sam na telefonu imao instaliran i fring i mnogo je sporije radio od nimbuzza
ex ivan87

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

evo ja cu da ti odgovorim ivane, pozivi su za dz, sve dok si zakazen na neki wireless koji ima solidan upload!
Inace fring i mogucnost video call preko skype su jos dosta ranije izasli!
Nimbuzz jos uvek nema mogucnost video call, ali zato voice call radi odlicno! Sto se tice preglednosti, nimbuzz mi se vise svidja!
LG Nexus 4 16GB

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

kako se poziva preko nimbuzz-a?ja sam pokusavao ali nece. Ukucavao sam 381 pa br i opet nista izbacuje mi erorr!Do duse bio sam nakacen preko gprs-a.da li zbog toga ne radi?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

Odgovori