S60v5 - aplikacije, igre, teme...
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 25. Jan 2010. 19:30
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
zlajaazdaja, pa to za sliku pozivaoca, trebalo bi da imaš već po defaultu
a za sms tonove za pojedinačne kontakte jedino što radi jeste Magic Message Manager:) to je program za S60 v3 ali radi i na 97ici 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
djolex, za to ti je najbolji MobiFun.Soft.Remind.Me.v3.53
ima još gomila drugih programa, ali meni se ovaj pokazao kao najbolji:) takodje preporuka i za Smartphoneware Best Reminder v1.0
on čak ima opciju da ti prikaže deo poruke na ekranu i omogući direktan ulazak u poruku klikom na ekran
Još da dodam da obratite pažnju na program SmartWorkspace 0.4:) omogućava kreiranje prečica na Homescreenu:) Opis i Screenshotovi su već postavljeni u temi za stariji Symbian i radi na oba:) isprobano na mojoj 97ici extra radi:) evo link do teme gde ima više informacija:) viewtopic.php?p=231487#231487

Još da dodam da obratite pažnju na program SmartWorkspace 0.4:) omogućava kreiranje prečica na Homescreenu:) Opis i Screenshotovi su već postavljeni u temi za stariji Symbian i radi na oba:) isprobano na mojoj 97ici extra radi:) evo link do teme gde ima više informacija:) viewtopic.php?p=231487#231487
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Novajlija
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
slavko101, probao nesto malo jer nisam ima stabila wlan nigde tu u blizini, a i hladno je napolju. radi veoma lepo bukvalno kao na kompu. MOze da se koristi zvucnik telefona ili preko slusalica. Za video poziv neophodan je wlan, dok za ostalo moze i neka druga konekcija.Inace poziv i chat preko gprsa je extra, bukvalno kao normalan razgovor. Tacno je da nimbuzz nema tu opciju.
Da naravno, sve je dzabe ako koristis wlan. Ako koristis gprs placas samo utrosene KB.
I ja sam generalno zadovoljniji nimbuzz-om i njega koristim bas dugo. Fring sam ranije koristio i u brzo izbrisao jer mi se nije svidjalo kako radi, medjutim izgleda da su sad neki bugovi ispravljeni, a i video poziv je zanimljiva stvarcica.
Inace program je free i mozete ga skinuti sa zvanicniog sajta.
Da naravno, sve je dzabe ako koristis wlan. Ako koristis gprs placas samo utrosene KB.
I ja sam generalno zadovoljniji nimbuzz-om i njega koristim bas dugo. Fring sam ranije koristio i u brzo izbrisao jer mi se nije svidjalo kako radi, medjutim izgleda da su sad neki bugovi ispravljeni, a i video poziv je zanimljiva stvarcica.
Inace program je free i mozete ga skinuti sa zvanicniog sajta.
Poslednja izmena od jerkann u Čet, 04. Feb 2010. 23:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
evo ja cu da ti odgovorim ivane, pozivi su za dz, sve dok si zakazen na neki wireless koji ima solidan upload!
Inace fring i mogucnost video call preko skype su jos dosta ranije izasli!
Nimbuzz jos uvek nema mogucnost video call, ali zato voice call radi odlicno! Sto se tice preglednosti, nimbuzz mi se vise svidja!
Inace fring i mogucnost video call preko skype su jos dosta ranije izasli!
Nimbuzz jos uvek nema mogucnost video call, ali zato voice call radi odlicno! Sto se tice preglednosti, nimbuzz mi se vise svidja!
LG Nexus 4 16GB