Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Da li postoji neki program za ova dva telefona koji kada snima video zapis moze da u toku snimanja zumira !?!?!?! Video sam kako eti camcoder 2 funkcionishe na n6630 i odushevio se ,pa sam pomislio da li to moze i na 3650 i 7650 !?!?!?!
I usput bih hteo da pitam da li postoji neki program za snimanje razgovora na memoriskoj kartici posto moji call recorder 1.0 nece nikako da snima na mmc nego sve na telefonskoj sto me uzasno nervira !?!?!?!
Ja mislim da tako nmesto ne postoji jer 3650 ima suwishe malu raz snimananja... josh kad bi to :osakatoo: digitalnim zumom nishta ne bi waljalo...
mislim da u calll recorderu mozhesh da podeshawash na sta snima
pozzz
kako eti camcoder funkcionise??? sta je bolje u odnosu na obicno snimanje??? i ja mislim da 3650/7650 ne mogu da zumiraju kada snimaju jer bi bilo lose
iggymydoom, nema zumiranja na 3650...pokušala sam sa raznim programima....jednostavno fon ne može da iznese tako nešto....hellboy_90, preporučujem ti da isprobaš neki camcoder, i samo će ti se "kasti"
zoko probao sam eti camcoder II (neku verziju koja mi je istekla) i nisam primetio neku razliku . da li mozes da kazes u cemu je razlika i da li neko moze da mi posalje registrovanu verziju nekog slicnog camcodera pa da se sam uverim?
mail: p_jevtic@yahoo.com
Pa snima neograniceno...
Ja mislim da sam jednom drugu na 3650 instalirao neki prog i da moze da zumira, al se ne sjecam bas najbolje... Cim ga vidim, provjericu.
hellboy_90, s'obzirom da ti imaš 6630, gde je kamera mnogo naprednija od 3650, moguće je da nisi primetio neku razliku...recimo, meni na 3650 camcoder je omogucio da snimam klipove onoliko koliko imam memorije...a ne 10 sekundi....pa onda recimo da seckaš neki snimak...imam ja registrovanu verziju ali je malo starija...pa ako hoćeš poslaću ti
e zoko, ono shto si meni poslala, necje da mi instalira, ne znam zashto, a ja sam skinuo neki drugi camcoder pro , koji snima, super sve, dugachko, ali mi snimak ima zvuk samo 3 sekunde!!!???
bolest....
jel mozhda znash o chemu je rech?
pa fora je u tome shto eti ima neq bolest pa ne nekim telefonima neke werzije zezaju pa se to deshawa bash treba da se potrudish da bi reshio taj problam.....
Da, vidiš, ono što sam ti poslala meni radi....a recimo čula sam i od drugih ljudi koji imaju 3650 da im je zvuk snimao samo 3 sekunde, u nekim slučajevima...kao što reče Kuzman sve zavisi od verzije, nadji neku drugu verziju camcodera pa probaj....a veoma je moguće da ti i ja imamo različite verzije softvera u samom telefonu....
ja sam negde nashao neki grugi camcoder, nije pholips, i pokushacju da ga skinem.... e znash kako sam bio srecjan kada sam ga instalirao i snimao sam jedno 10 minuta... i onda BOLEST nema zvuka posle 3 sec...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.