S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

mezzano, nemam pojma sta ti znaci brzo na NOKIA :uhuh: ... Recimo kod mene na N95 8GB mi treba od 30-ak sec da mi otvori Opera-u. I onda poslije nekog vremena, malo se "zablokira" i onda o5 radi... i o5 muke po NOKIA-i :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Meni na 5230 otvori za 1-2 sekunde, ali nisam na to mislio. Mislio sam na to da brže otvara stranice od Opere mobile, barem kod mene. Do sada sam, uglavnom, koristio Operu mini (običnu, onu sa .jar instalacijom) jer je bila dosta brza od Opere mobile.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Foks je OVDE postavio link za Opera Mini 5.10 i radi ko munja, ucita se za sekund i nikad me n79 nije izbacio iz nje. Unazad stranice se pomeraju vertikalno znaci nema ponovnog ucitavanja i trosenja kb. i ide mnogo mnogo brze. Najbolja opera da je ziv i zdrav kolega Fox ;) :D .

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

deksicom, koja je jos prednost te opere u odnosu na onu zvanicnu 5.0 (koju mozes skinuti na njihovom sajtu) osim u brzini ?

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, moracu da probam tu operu, samo kad dodjem na svoj komp, a ovako, moracu da se patim sa ovom koju imam i koju mi otvara "mogu da popijem caj" :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Glavna prednost je kada se zelis vratiti unazad na predhodnu stranu jer tada neucitava ponovo tu stranu nego je vrati tj.ukliza ponovo horizontalno, ide mnogo brze i ne trosi kb. to sam vec napisao. Ima jos poneka poboljsanja u precicama ali skinite i isprobajte nista vas nekosta. :P

kojot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2010. 15:58

Post od kojot »

opera mini otvara brze ali mobile otvara kvalitetnije,gotovo isto kao pc samo ne podrzava fles. na mobile radi cet na fb,zauzima vise rama,sporije otvara i ponekad me izbaci. (nokia 5800) :P

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

kojot, ova nova Mini (5.1 beta, ima je na oficijelnom sajtu) otvara kvalitetno kao Mobile, ali mnogo brže.

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Upravo sam instalirala novu Operu Mini, a deinstalirala Operu Mobile. Probala sam ranije staru Operu Mini, ali iz nekog nepoznatog razloga uvek se kacila na 3G, cak i kada sam podesila da prethodno pita koju konekciju zelim da koristim. Kod nove verzije tog problema nema.

Boyan89
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 01:01

Post od Boyan89 »

Opera mini ubedljivo najbolja....bar meni...Nego mi recite sto nimbuzz vise ne podrzava Facebook chat --.--
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snebivljiva azdaja, ja sam morao da je skinem, ali za koji dan i ja se vracam na staru i predobru Operu Mini, jer Opera Mobile, nije bas za telefone koji imaju malo RAM-a :(

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

zavodnick, probaj ovo, ako do sad nisi. Po meni, najbolje do sada Opera mini 5.1 beta 2 (S60V5)

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Zavodnick, i ja ti toplo preporucujem novu beta verziju Opere Mini - otvara i ucitava stranice brze nego Opera Mobile, zauzima daleko manje memorije, a naoko izgleda isto kao Opera Mobile.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, hvala lijepo na linku... Ne znam kako tebi na tvojoj 5230-ici radi, ali na mojoj nekako malo zastane, ali nista, pokusacu ovu verziju pa ti javim :)
snebivljiva azdaja, mah uradio sam jednom FORMAT telefona, a nisam ostavio autoinstaller da mi odradi poslije instalaciju programa koje sam imao, tako da sam i tu "staru" Operu izbrisao, ali sutra javim rezultate sa "novom starom" Opera-om :)

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

zavodnick,link ka Operi Mini Beta 2 sam licno postavio pre neka 3 meseca u drugoj temi o aplikacijama,kolega deksicom je to vec naveo... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Fox, hvala, pa cu da probam i tu opciju da instaliram, ali opet ne znam na sto ce sve da lici :(
Inace, opet me poceo telefon nervirati i opet mi se na ekranu pojavljuje INSERT SIM CARD i onda moram da resetujem fon i opet radi :x :x :x

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Boyan89 napisao:Sto nimbuzz vise ne podrzava Facebook chat ?
Zato što ti trebaju posebne dozvole koje ćeš dopustiti da koristi sa FB-a i to moraš preko kompa da definišeš putem Nimbuzz naloga, dok eBuddy nema tih problema, ali su slova mnogo sitna s obzirom da postoji samo Java verzija.
Nokia Lumia 630

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Fox, deksicom, hvala vam na ovoj Operi... Extra je brza i pouzdana. Ne "pada" mi kao prosla poruka, ali je strasno kako je dobra, a jos Beta verzija :) :blinky:

mezzano
Expert
Expert

Post od mezzano »

Dajte neki predlog za dobar task i fajl menadžer. Koje vi koristite?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Trenutno koristim Handy Taskman ako ima boljeg i ja bih ga probao.Slika

Odgovori