Ha ha ha ha ha...
Jako zanimljivo... Kazes nema virusa za Symbian??? Veovatno onda novinari izmisljaju svasta...
Kad sam ja pocinjao sa nervozom??? Probaj konstruktivno da odgovaras na temu, an ne da su tvoji postovi usresredjeni na prozivanje i spustanje...
A koji ti je to hosting??? Na kakvom hostingu?? Neki sajt, forum? www.hosting.co.yu ??? Na sta mislish???
Verovatno ti ljudi koji mogu da isprdaju na ovako nesto, zive u celibatu...
I vreovatno jos uvek su usresredjeni na DCT3...
Nemam ja sta da razlikujem, nisam ja kordinator Symbiana za SCG... NEgo lepo kazem ljudima sta sve mogu da navuku u telefon...
A sledeci put, pre nego sto pocens da pises bilo sta... Savet, konsultuj google, mozdanesto pametno i procitas... Evo dacu ti jedan korisan link da se ne bi mucio...
http://www.google.com/search?q=Symbian+virus
Verovatno tako nesto ne pstoji, a o tome moze da se procita na netu na oko 110.000 stranica... + ako ukucas Symbian worm...itd...mozes jos da nadjes...

P.S.
Nemam potrebu da dolazim na ES, jer sam se uverio da mnogi ljudi tamo nisu upuceni u mnogo jednostavnije stvari, a mnogo se prave pametni...
A nemam bas preterano vremena da se naganjam sa takvima... I da njima nesto obasnjavam...