Sifra za memorijsku karticu NOKIA 6600 help!
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Sifra za memorijsku karticu NOKIA 6600 help!
Kupio sam polovan telefon i sve je bilo ok dok nisam poceo da se "igram" sa programima i znate vec kako je to nesto se poremetilo i ja uradio backup na mem.karticu i uradio format telefona!Sad su tek dosli problemi!Sad mi trazi sifru za memorijsku karticu koju ja ne znam!
Da li neko zna sifru za resetovanje toga ili neko alternativno resenje?
Unapred hvala!
Da li neko zna sifru za resetovanje toga ili neko alternativno resenje?
Unapred hvala!
evo kako mozes da je formatiras i da ti nestane sifra, nadji neki telefon koji ima menjanje kartice bez iskljucivanja telefona, 6630 , 6680, i pokreni format kartice sa njim kada ti izadje upozorenje da ce kartica biti formatirana izvadi tu koja je u aparatu i stavi svoju i nastavi format-to je jedini moguci nacin da resis problem 

- Boris Bila
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00
Borise evo kako sam uspeo:
Znaci pre nego sto sam formatirao telefon napravio sam backup i poslao sam ga na hard disk kompjutera,zatim sam posle formata skontao da mi kartica ne radi zbog sifre koju nisam ja postavio i pao sam u bedak ali pokusavao sam!backup sam poslao na memoriju telefona sa kompa,stavio sam drugu mem.karticu uradio backup za tu karticu da bi mi se pojavila opcija resetore backup from card,izbrisao sam novi backup i u taj folder stavio stari backup,uradio resetore backup i vratio staru karticu i sad mi ne trazi sifru!
Nadam se da ce i tebi uspeti!
A sto je najgore nista nisam postigao sa formatom jer mi se log jos uvek gubi izgleda da cu morati da ga nosim na fleshovanje
Znaci pre nego sto sam formatirao telefon napravio sam backup i poslao sam ga na hard disk kompjutera,zatim sam posle formata skontao da mi kartica ne radi zbog sifre koju nisam ja postavio i pao sam u bedak ali pokusavao sam!backup sam poslao na memoriju telefona sa kompa,stavio sam drugu mem.karticu uradio backup za tu karticu da bi mi se pojavila opcija resetore backup from card,izbrisao sam novi backup i u taj folder stavio stari backup,uradio resetore backup i vratio staru karticu i sad mi ne trazi sifru!
Nadam se da ce i tebi uspeti!
A sto je najgore nista nisam postigao sa formatom jer mi se log jos uvek gubi izgleda da cu morati da ga nosim na fleshovanje