Sifra za memorijsku karticu NOKIA 6600 help!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

Sifra za memorijsku karticu NOKIA 6600 help!

Post od Dogma »

Kupio sam polovan telefon i sve je bilo ok dok nisam poceo da se "igram" sa programima i znate vec kako je to nesto se poremetilo i ja uradio backup na mem.karticu i uradio format telefona!Sad su tek dosli problemi!Sad mi trazi sifru za memorijsku karticu koju ja ne znam!

Da li neko zna sifru za resetovanje toga ili neko alternativno resenje?

Unapred hvala!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

evo kako mozes da je formatiras i da ti nestane sifra, nadji neki telefon koji ima menjanje kartice bez iskljucivanja telefona, 6630 , 6680, i pokreni format kartice sa njim kada ti izadje upozorenje da ce kartica biti formatirana izvadi tu koja je u aparatu i stavi svoju i nastavi format-to je jedini moguci nacin da resis problem 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

nbnebojsa, previdjas da u 6600 najverovatnije ima karticu koja nije DV RS MMC, a 6630 i 6680 samo te podrzavaju

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Pokusacu sa card readerom mozda uspem! :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

b_udder napisao:nbnebojsa, previdjas da u 6600 najverovatnije ima karticu koja nije DV RS MMC, a 6630 i 6680 samo te podrzavaju
da to sam prevideo :oops:

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Pokusaj sa SECURITY CODE-om, koji je za Nokia telefone 12345. Ne znam da li ce pomoci, ali pokusaj. Pogledaj i podesavanja u Security meniju.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Ako u međuvremenu nisi napravio (ili ako prethodni vlasnik to nije uradio) format telefona, šifra se u mnogo slučajeva može "isčupati" programčićem "MMCpwd"...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Evo ti link sa kojeg mozes skinuti program sto je rekao Sasa_NS. Instaliras ga na memoriju telefona i onda samo ga pokrenes i on ce ti reci koja je sifra memorijske kartice.

MMCpwd

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Hvala pokusacu sa tim programom jer nemem card reader i mrzi me da idem kod duga zbog toga ali ako ne uspem onda cu morati readerom
Znaci ja ne razumem.Hteo sam taman da probam ovaj program a sad mi ni ne treba sifra sve radi!Mozda zato sto sam ubacio backup sa jedne druge kartice!SUPER
Hvala

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

nece pomoci taj program on samo iscita sifru ukoliko je ona postavljena u tvom slucaju je odradjen format i pojavljuje se da trazi sifru probaj da je formatiras u nekom digitalnom foto aparatu ili card rideru :wink:

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Zeznuo sam telefon!Stavio sam backu[ na jednu drugu karticu i vratio podatke koje sam imao zatim sam vratio staru karticu sa sifrom i phone je skontao kao da se nista nije desilo!!!

Boris Bila
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 25. Feb 2005. 19:00

Post od Boris Bila »

Ne kapiram sta si tacno uradio... :? :? :? Aj mi objasni korak po korak plz. Posto mi je ortak dao MMC 256MB (sa 6600) da probam da nekako provalim sifru posto je on mentol! Stavio sifru i zaboravio je za nedelju dana :uhuh: :disgust: pOz

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

nbnebojsa napisao: da to sam prevideo :oops:
A zaboravljate N-gage QD, i jedan i drugi?

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

stefank, e tu si nas dobio :D

p.s. zar nema neki Nokia Code za resetovanje sifre za mem. karticu?

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Boris Bila, ako ti je ortak stavio neku sifru onda to program MMCpwd moze pomoci da je otkrije.

I kod mog prijatelja na nokiji 7610 se zakljucala poslije formata telefona ali je sa programom nasao sifru, ne znam koja je bila.

nectasy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 26. Feb 2006. 11:57

Post od nectasy »

Taj "hot-swap" sa drugim telefonom ne pali! Mada je bilo price da moze sa n9200, ali nije potvrdjeno. Ja probao sa n-gage i nece. Ista stvar i sa card-readerom. Jedino resenje je programator, ko je zaintresovan nek se javi na pm.

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Borise evo kako sam uspeo:
Znaci pre nego sto sam formatirao telefon napravio sam backup i poslao sam ga na hard disk kompjutera,zatim sam posle formata skontao da mi kartica ne radi zbog sifre koju nisam ja postavio i pao sam u bedak ali pokusavao sam!backup sam poslao na memoriju telefona sa kompa,stavio sam drugu mem.karticu uradio backup za tu karticu da bi mi se pojavila opcija resetore backup from card,izbrisao sam novi backup i u taj folder stavio stari backup,uradio resetore backup i vratio staru karticu i sad mi ne trazi sifru!
Nadam se da ce i tebi uspeti!
A sto je najgore nista nisam postigao sa formatom jer mi se log jos uvek gubi izgleda da cu morati da ga nosim na fleshovanje :smutny:

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Ali pokusaj sa ovim programcicem sto je janka postavila, sad sam uspeo sa njim da skontam sifru.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

neverujem da moze preko tog programa probaj sa n-gage onao kako sam ti prvo opisao znaci kreni format pa zameni kartice :wink:

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od Dogma »

Da li se nekome desavalo na symbian telefonu da kad ga neko cimne ne izpise missed call niti se pojavi u missed callsu!A i ispisuje mi log application closed!I log serv closed!Zbog ovoga sam i uradio format ali nije pomoglo da li mogu nesto da uradim ili mi ostaje samo flash?

Odgovori