Sifra za memorijsku karticu NOKIA 6600 help!

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

desava se to ali ti stoju u desnom uglu da imas propusten poziv takodje se pojavi i u missed calls 8)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dogma, pazi ovako:
pošto si vratio backup nazad u telefon, istovremeno si vratio i fajl koji sadrži password za karticu i zbog toga ti sad telefon ne traži šifru. Obavezno skini program MMC Password koji će pročitati šifru za karticu, zatim isključi potpuno password u Memory programu. Ako to ne uradiš, ponovo će ti biti zaključana kartica posle formata telefona ili posle flešovanja. Dakle, reaguj dok još možeš, a posle uradi format koji će ti najverovatnije rešiti problem i ne vraćaj backup jer tako vraćaš i problem...

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

Post od Dogma »

Sad ne kontam opet sta se desilo telefon mi brze radi a nista nisam uradio!I ne pojavljuje mi se vise problem sa logom!To sa sifrom sam skonto i skinuo sam sifru sa mmc paswordom!

Hvala svima

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Mislis radi ti brze od formatiranja!?Ili tek neko vreme posle formatiranja odjednom proradio brze!?Ako si primetio posle formatiranja onda je bas zbog formata,ocistio se registry od raznih bespotrebnih fajlova koji su usporavali telefon pa zato radi brze!
Pozdrav 8)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

Dogma napisao:Sad ne kontam opet sta se desilo telefon mi brze radi a nista nisam uradio!I ne pojavljuje mi se vise problem sa logom!To sa sifrom sam skonto i skinuo sam sifru sa mmc paswordom!

Hvala svima
taj problem sa logom se resava jednostavnim resetovanjem telefona nakon cega se i gase aplikacije u pozadini, pa samim tim ubrzavas rad telefona - verovatno prilikom izlaska iz aplikacija ne koristis exit nego crvenu slusalicu s cime ti ostaje da radi u pozadini aplikacija i telefon uspori 8)

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

Post od Dogma »

Da mi se ubrzo odmah posle formatiranja to bih razumeo ali nakon formata nista se nije promenilo nego tek posle nekoliko dana!A ono za log jeste ne izlazim uvek sa exit.Jer kad nekog cimnem onda se ne vrati u log pa ponekad zaboravim da ga izkljucim.

Odgovori