Thema's za s60

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
joe77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 15:42

Thema's za s60

Post od joe77 »

Mozda je postojala slicna tema ,ali je nisam uspeo pronaci.
Ovako, intresuje me da li postoji neki programcic uz pomocu koga je moguce napraviti teme (thema) za s60 ili tacnije posedujem 6680.
Ako postoji,molio bih za ime i ako moze neki link ili slicno. Hvala

mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

Postoji Theme Editor 6600 koji je dosta jednostavan ali da se razumemo, ako hoces da napravis kompletnu temu to i nije bas jednostavno, ja nisam imao strpljenja

A ima i malo komplikovanija varijanta "Series 60 theme studio 3.0" ali ne znam da li se to samo meni desava ali kada pokrenem taj program ceo komp mi stuca, i to mnogo a nije bas slaba masina
HOX Titanium gray

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

mkvb, šta podrazumevaš pod tim nije baš slaba mašina? "Series 60 theme studio 3.0" je jako dobar program, pravi grafičarski, zahteva jako dobru grafičku kartu, brz procesor, dosta rama... :wacko:

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Ja koristim Series 60 theme studio 3.0
Jako je zahtevan. I moram sve zivo da poiskljucujem tada... Nemam bas makinu na 3ghz + 2gb rama,ali zadovoljava mi potrebe.
Inace u tom programu mozes da promenis SVE. Znaci svaki detalj koji vidis na ekranu mozes da promenis. Jedino sto ne dopusta je .. pa recimo kad odaberes mod OFFLINE ostaje ti onaj krstic na indikatoru za mrezu,i njemu mozes da promenis samo boju,ne mozes i oblik. E to je reper kakve se stvari ne mogu menjati... A ostalo... Samo treba imati maste i malo mozda pameti (da te ne bi bolela glava kad koristis telefon)

Jos nesto- taj prog je 72 mb,tako da ,ako imas dial-up trazi negde drugde,a ako imas normalan net evo ti link:

http://forum.nokia.com/main/0,,034-301,00.html
...shit happens... keep d smile!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Konfiguracija: cpu- Intel P4 3 Ghz oc @ 3.6, 1 Gb Ram-a, vga - Nvidia 5200 128, inace ja se bavim grafikom i video obradom pa mi bas i nije jasno da jedan takav program zauzima vise resursa od recimo Adobe Premier-a ili After Effects-a a o Photoshopu da ne pricam
HOX Titanium gray

joe77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od joe77 »

OK,hvala u svakom slucaju,upravo sam skinuo Series 60 theme studio 3.0,pa ce mo da vidimo sta se desava,hehe,javicu vam

joe77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od joe77 »

Series 60 theme studio 3.0, sljaka super,nije bas jednostavno i kosta vremena ali ipak nije lose, napravio sam par novih tema, hvala jos jedan put svim ucesnicima

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

joe77, e pa ako ti tako super ide sa Theme Studiom..Jel bi mozda mogla neka thema...recimo za mene? :oops:
Da napravimo neku kompenzaciju...? :D Muzika...Filmovi...Programi...

dan555
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 04:48

Post od dan555 »

Ako imate vremena svratite ovde , pokušavamo da animiramo članove da rade teme, delimo savete i sl. Tek smo na početku i dobrodošli su Nokia temeri.
Mkvb, taj program radi pod Javom, zato je tako spor.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

mkvb, odlična konfiguracija...Bolja nego moja, onda defdinitivno nije do toga...Inače ja studiram grafički dizajn :oops:
Ako radi pod javom, moguće...
Series 60 theme studio 3.0 po meni odličan, samo mu treba posvetiti vremena :wink: :)

Dogma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 26. Dec 2005. 15:34
Kontakt:

Post od Dogma »

Blade_bre na tom nokiinom forumu ima dobrih stvari!Samo se treba registrovati!
Hvala ti za link

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Jeste odlican, malo spor ali svaki detalj moze da se osmisli i uredi, i treba dosta vremena da se odvoji za jednu kompletnu temu
HOX Titanium gray

joe77
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od joe77 »

ninolina, moze nije frka, ne ide bas tako super mozda kao sto ti mislis,za sve treba vremena pa i za ovo,nista nije tako strasno samo ako se ima volje :D 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

joe77, imam ja volje...ali ne i vremena... :smutny: a koliko cujem toga treba dosta dok se usavrsis...

Pa da ti posaljem neke slikice da ti daju ideje...jel OK?? :oops:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

evo vam temica koju ja koristim vec neko vreme
(by ME)

http://rapidshare.de/files/15815014/Simple.sis.html
...shit happens... keep d smile!

Odgovori