Ljudi, da li ce 3660 dolaziti u prodavnice?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Paralelni_Svet
Banned
Pridružio se: Uto, 16. Avg 2005. 10:33

Ljudi, da li ce 3660 dolaziti u prodavnice?

Post od Paralelni_Svet »

Imam jako veliku zhelju da kupim ovaj telefon, ali ga trenutno nigde nema. Po vashem mishljenju, da li cje se pojavljivati u prodavnicama, i ako ga neko opazi negde, neka mi javi na mail. unapred zahvalan 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Teško da ćeš naći novu 3660...mislim da je više neće biti jer je to već stariji model... :uhuh:
A zašto ne uzmeš 3650? Nje još ima u prodavnicama.... To ti je isto, čak je i nokija zvanično objavila da 3660 nije bolja!!! :ohmy: Glavna razlika je u tastaturi, a ovako ti je sve isto...U svakom slučaju na tastaturu ćeš se navići bez problema (govorim ti iz ličnog iskustva)....uzmi 3650 i uzivaj :wink: :)

iggymydoom
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jul 2005. 23:48
Kontakt:

Post od iggymydoom »

Stvarno ,lepo ti je rekla Zoka ,sto ne uzmes 3650 ,nema nekih razlika od 3660 ,jedino sto 3660 ima 65 000 boja a 3650 4090 !!! Ja mislim da je time nokia 3650 u prednosti zato sto njena baterija u tom slucaju manje trosi od baterije sa telefona 3660 ,a veruj mi nije neka razlika u grafici !!! Znaci moja preporuka ti je 3650 ,isto kao i Zoka znam da je dobar taj telefon iz licnog iskustva....... :wink: ........!!!

Paralelni_Svet
Banned

Post od Paralelni_Svet »

e kupio sam fon,3650, keva je,samo malo da se priviknem na tastaturu...
kupio sam sa sivom maskom, malo mi se ne svidja, jel ima negde da se nabavi ovakva kao shto je a tvojoj slici Zoko>?

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

Paralelni_Svet, imas maske gde hoces......imas na buvljaku maske i za 100 dinara...skokni pa pogledaj..... :wink: :wink: :wink: :wink:
Ex Sir_Oliver

Paralelni_Svet
Banned

Post od Paralelni_Svet »

brate necju masku sa buvljaka za 100 dinara koja cje mi se raspasti kada je pogledam 8) :D
ma nije ni bitno, jb ga, koristicju ga ovako..

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

dobro,ne moras na buvljaku imas to po skoro svim prodavnicama....
p.s.moja sestra je na buvljaku kupila masku za 3650 i koristi je vec 4 meseca,nije se izgrebala ni malo...
Ex Sir_Oliver

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Paralelni_Svet napisao:e kupio sam fon,3650, keva je,samo malo da se priviknem na tastaturu...
kupio sam sa sivom maskom, malo mi se ne svidja, jel ima negde da se nabavi ovakva kao shto je a tvojoj slici Zoko>?
Ja sam ovu plavu masku dobila kada sam kupila fon...e sad, ja sam vidjala maske za 3650 svuda po gradu, u svim bojama pa i plavu kao moja, mislim da ih ima gde hoćeš, ali evo, poslednji put sam je videla u Telekom+....U svakom slučaju mislim da ćeš lako naći ;) :)
P.S Brzo ćeš se navići na tastaturu, videćeš, a kad navikneš....ludilo 8)

Paralelni_Svet
Banned

Post od Paralelni_Svet »

e ljudi , hvala vam puno , stvarno ste preterano cool. hvala na odgovorima
p.s. imam telefon nepuna 2 dana , vecj se pomalo snalazim na tastaturi ali verujem da cje biti bolje :lol:

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hoće sigurno, nemoj da brineš :wink:
Veruj mi, ja sam se toliko navikla na tu tastaturu, da mi sada kucanje na običnoj jako sporo ide :oops: :lol:
Sve je stvar navike :wink: :)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Nećeš naći originalnu masku... Ja je tražim već godinu i po dana, uzaludno. Svuda samo bedne kineske kopije sa krecavim natpisom Nokia i bojom koju možeš guliti pogledom...
Samo sam jednom naleteo na tipa u jednoj prodavnici koji mi je ponudio da nabavi original (mislim za 30 EUR), ali u tom trenutku mi je to bilo previše (sada, obzirom na trenutnu vrednost telefona, pogotovo)...
Ja imam srebrno-zlatnu (kao metalik, menja boju od jednog do drugog pomenutog preliva) i super izgleda. Mislim da je u ovoj boji maske prodavana samo u T-Mobile mreži jer nigde na Netu i u Nokia ponudi nisam video takve. Ima samo jednu malu ogrebotinu u gornjem desnom ćošku, i nekoliko sitnih na staklu displeja (koji mi najviše i smetaju), pa bih ponovo rado kupio istu takvu...
Mada, vidi, koliko god da pazio fon, ogrebotine su neminovne... Od prvog dana telefon držim u Samsonite futroli i maksimalno sam pažljiv, pa džabe...
Što se tiće kucanja, za mesec dana bićeš bar za 50% brži nego pre na nekom drugom telefonu. Tastatura je fenomenalna, ma šta ko mislio o njoj...

Bambisha
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 17. Mar 2006. 13:57

Post od Bambisha »

Zoka,
Zar razlika u kvalitetu ekrana, mislim na boje, nije izrazito bolja kod 3660? :? I jos me nesto interesuje- da li n 3660 moze da zameni mp3 pleyer ne u potpunosti,... kakav je kvalitet reprodukcije pesama? hvala

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Bambisha, ne verujem da mozhe da zameni mp3 plejer... zvuk je mono, kvalitet je malo loshiji, a slushke koje sam ja imao [josh uvek ih imam] dok sam koristio, do dushe 3650, su takodje mono [ u pitanju su Logitech Bluetooth Slushke [1 slushka :D ] ]

eto na primer ja imam 6111 i ona mozhe da posluzhi kao mp3 plejer... reprodukcija je sjajna :D :D...

p.s. ne znam zashto si otvarao temu staru 1000 godina, ali ipak je to mozhda produkt "pretrage" tako da ako je to , BRAVO :D
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Bambisha, svaka ti čast pa iskopa ovu temu iz naftalina :wacko:
Nije rezlika ekrana toliko izrazita, baš je moj drug pre neki dan kupio polovnu...3660 je mono player, i mora se konvertor malo modifikovati (da bude mono),
samo da se sredi jack koji ulazi u fon, ili same slušalice da budu mono, sve jedno je...On reprodukuje zvuk samo na desni kanal, jer je mono, a jack je stereo pa se zato čuje samo na desno uvo, potrebno je vezati i levi i desni kanal na jednu žicu...
Kad se to sve odradi, dobije se osrednji zvuk, da ne kažem piskav...Ovo ti prenosim reči čoveka koji poseduje taj telefon...Tako da ti se za mp3 nikako ne isplati uzeti ovaj telefon, nego moraš nešto bolje...Za odprilike iste pare možeš uzeti n gage koji ima mnogo bolji zvuk, 8 profila + opciju za extra bas boost...Pa ti sad malo razmisli :wink: :)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Zoka, u pravu si apslolutno se slazhem za n gage!!! on je chak i stereo, jel tako...???
a mozhda choveku smeta shto n gage nema kameru...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Bambisha
Novajlija
Novajlija

Post od Bambisha »

Ok.. Ja sam prilicno nov u celoj toj symbian prici pa sam razmisaljao da kupi n3660 ili n3650- od neceg se mora poceti, zar ne?
:roll: hvala za odgovor oko mp3-a! pozz

Pedjos
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2005. 18:02

Post od Pedjos »

Ja sam skoro dve godine koristio ngage, i mogu reci da je zvuk poprilicno dobar, malkice je tih, ali sam to resio tako sto sam uzeo konvertor za slusalice i malo kvalitetnije slusalice (genius), ima odlicne profile za muziku, naravno i extra bas opciju, id3 tag cita... E sad sto se tice 3660, kako je rekla Zoka, ima mono zvuk za razliku od ngage-a, na 3660 sam instalirao ultra mp3 player i zvuk je nekako piskav, ne koci ali je los, mozda ako postoji neki symbian program koji ima u sebi profile za muziku...u suprotnom zvuk je joj... :wink:
Topla preporuka je n-gage, samo ona ima jedu manu: kada se koristi mp3 player SVE aplikacije koje su instalirane na mmc kartici trenutno nestaju (postaju nedostupne dok radi player)...
Poz!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pedjos, pa jeli ovo moguće? :blinky: Dobrodošao opet na forum :wink: :)
Bambisha, 3650 je super početak, to je bio i moj prvi symbian :oops: :wink:

Bambisha
Novajlija
Novajlija

Post od Bambisha »

Kupio sam 3650 i odusevljen sam koliko tel toliko i symbianom- ne pustam ga iz ruku!! :) Planiram da kupim "plavi zub" i da ga napunim zanimljivim sadrzajem!!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Bambisha, čestitam na kupovini 8) Kupi BT i uživaj, dobar je to fon, na njemu možeš sve da naučiš i isprobaš...Samo oprez, da ne bude 3 puta flešovan kao moj što je bio :oops: 8)

Odgovori