NOKIA 6600 MP3
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
NOKIA 6600 MP3
Dali neko moze da mi kaze kako mogu da prebacim mp3 na 6600 sa PC-ja,uvek kad pokusam PC prvo konvertuje u .wav pa onda prebaci na telefon.Hvala
tttttttoooooo
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
Pa ako ces i tako da cujes celu pesmu to i nije tako lose. Ne zauzima ti puno memorije na kartici. Ja je pomocu nekih programa za konvertovanje prebacujem iz mp3 u waw pa onda u amr i zadovoljan sam. Cak mi i onda zvoni cela pesma kad me neko zove. A imas i mp3 plejer za tu nokiju pa mozes da ga koristis slicno winamp-u. Lako je. Samo ga nadji na netu i instaliraj u telefon. Lako ces ga naci.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 08. Sep 2004. 11:52
- srdjoraj
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Avg 2004. 00:28
- Kontakt:
Mozes mi ostavit e-mail pa cu ti poslati i krekovani i nekrekovani mp3 plejer. Meni se vise svidja ne krekovani zbog toga sto sam skenira mem.telefona u potrazi za pesmama a ovom drugom moras dati lokaciju. Mada ja ne koristim ni jedan plejer. Ja pesme ubacujem u waw ili amr formatu.oh_mio_bozzz napisao:ajde pomozi malo ja se evo ubih da nadjem key od nekog ultra mp3 .srdjo kad vec znas prosvijetli me malo da osjetim koju car ovog tel! imam ga 3 dana !
nadam se da ces mi izac u susret!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 08. Sep 2004. 11:52
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Ako hocete da smanjite velicinu pesme, jednostavno je otvorite u Sound Forge 7, pa je ponovo kompresujte, kao mp3, ali koristite template Low quality vbr stereo audio, to vam je navodno najlosiji kvalitet zvuka, ali realno ako pustite pesmu na kompu, ali da ne odvrnete zvucnike do daske, necete primetiei nikakvu razliku,a na telu da ne pricam, a duplo cete smanjiti velicinu pesme, ja sam uspeo da na 10mb stavim 5 pesama.