Mp3 sa kompa na mobilni

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
shone1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Apr 2006. 16:16

Mp3 sa kompa na mobilni

Post od shone1 »

Zanima me dali treba da konvertujem mp3 sa kompa u manji kbps i khz, kad prebacujem na mob, da bi dobio kvalitetan, glasan i jasan zvuk ili mogu i da ostavim kako je na kompu (npr. kbps: 128; khz: 44). Rec je o N6630... Ako treba da se konvertuje recite mi preko kog programa i ako ga neko ima nek mi ga posalje na mail. HVALA UNAPRED
email: shone1@hotmail.com

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

shone1, pa ako imas memorijsku karticu dovoljnog kapaciteta, recimo 256 mb, a volis savrsen zvuk muzike koju slusas u hodu...onda mozes samo tako, kako stoji na kompu da je prebacis u mob...A ako ipak, zbog manjka memorije zelis da smanjis pesmu...to mozes da uradiis preko Sound Forge-a...postoje i drugi konvertori, ali ja npr. koristim ovaj...i sasvim je ok... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

shone1, ako koristis sluske cesto, onda bih ti preporucio da pesme ne diras vec da ih posaljes na mob kakve jesu (naravno sve zavisi koristis li onu karticu od 64 MB ili si kupio neku vecu), a ako je to problem smanji ih na recimo 96 ili 64 kbps, nemoj ici ispod jer je kvalitet zvuka znatno losiji! Pogledaj na googlu Xilisoft Video Converter, taj ti radi sve... (trenutno nemam instalacionu verziju)!
Pozdrav! 8)

shone1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Apr 2006. 16:16

Post od shone1 »

Imam 512mb tako da mi nije mesto problem nego tragam za dobrim zvukum... Dobio sam odgovor i hvala vam :wink:

Odgovori