Teme za N70

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
xxxx
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2006. 11:37

Teme za N70

Post od xxxx »

Imam Nokiu N70 i nemogu da instaliram teme koje su u rar formatu.Kako da ih instaliram?javascript:emoticon(':D')

Doolentije
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Mar 2006. 13:34

Post od Doolentije »

Pa probaj prvo da ih raspakujes, jer su spakovane... *.rar znaci da je neki fajl spakovan, a za to ti je potreban winrar...
Poz! 8)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

xxxx, pa sve fajlove koje hoces da instaliras na symbian telefon moras da raspakujes do .sis fajla ili ako je program u javi , onda do .jar fajla...To ces uraditi na kompu a za .rar ti treba program Winrar...i imas da ga skines na netu ... samo preko googla potrazi... :wink:

Znaci, raspakovan fajl u .sis extenziji prebacis na mob i instalacioni program ce automatski da zapocne instalaciju... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jejen
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 21. Mar 2006. 21:10
Kontakt:

Post od jejen »

Da ne otvaram novu temi....dobio sam par animiranih tema...medjutim...kad ih instaliram meni uopste nisu animirane.... :smutny: Jel zna neko kako da resim ovaj problem....negde sam prcitao da moram da imam instaliran flash player...i instalirao sam ga...ali opet isto... :shock:
Ako neko zna....hvala unapred :)

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Pogledaj da li u pozadini imas neki program koji je u running modu, ukoliko imas to moze biti jedan od razloga...

Odgovori