t9 srpski za symbian
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
t9 srpski za symbian
da li postoji srpski t9 recnik za symbian60 telefone i ako postoji,da li se moze ubaciti preko usb kabla,ili mora da se flesuje?
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
lomnica_city,upravo sam nasao na netu sajt sa t9 dictionary paketima...ima i srpski na spisku,ali nema nigde link za download...pogledaj www.t9.com
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Ovo je samo neka prezentacija T9 recnika firme koja je valjda smislila taj sistem,sta li!?A nigde ne pise download jer to nije moguce skinuti kao aplikaciju,mora biti deo softvera isto kao sto ne mozes skinuti Srpski jezik pa ga ubaciti kao aplikaciju!
Srpski T9 recnik postoji u smartphone verziji samo za WM,bar sam tako nasao nesto na netu,ali nisam siguran da se moze tek tako konvertovati za Symbian i jos da se ubaci kao aplikacija,jer Symbian nije tako elastican i modabilan kao Windows Mobile!
Pozdrav
Srpski T9 recnik postoji u smartphone verziji samo za WM,bar sam tako nasao nesto na netu,ali nisam siguran da se moze tek tako konvertovati za Symbian i jos da se ubaci kao aplikacija,jer Symbian nije tako elastican i modabilan kao Windows Mobile!
Pozdrav