imam nekoliko vaznih pitanja u vezi nokie 3660.
Kupio sam ovaj tel prije 10 dana.
1.)mogu li staviti memorisku karticu vece memorije od 16 Mb u njega?
2.)Ima li kakvi program za zumiranje i povecavanje vremena snimanja?
3.)zanima me da li mogu sa n3660 da posaljem preko mms-a midi melodiju?
HVALA
N3660 multimedia
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Isuviše jednostavna...
1. Možeš bez problema da staviš 256MB, ali bi bilo dobro da imaš najnoviji firmver.
2. Programi za zoom opcijom su FlexiCam i CameraFX (ima i drugih), a za neograničeno snimanje videa svi uglavnom koriste Philips CamPro.
3. Ne možeš da šalješ midi preko mms-a (što je vrlo glupo
)

1. Možeš bez problema da staviš 256MB, ali bi bilo dobro da imaš najnoviji firmver.
2. Programi za zoom opcijom su FlexiCam i CameraFX (ima i drugih), a za neograničeno snimanje videa svi uglavnom koriste Philips CamPro.
3. Ne možeš da šalješ midi preko mms-a (što je vrlo glupo

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Poslaću ti programe na mail
, a to sa midi fajlovima je stvarno totalna glupost, jer ih prima bez ikakvih problema. Možda može da pošalje samo specifičan midi format, ali midi je standardizovan pre više od 15 godina, nema tu mnogo nauke. I Nokia ume da napravi trivijalni propust. Najjadniji telefon koji ima MMS i podržava midi fajlove može da ih šalje, c c c c c... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Da se ne bi drndao sa jurcanjem download sajtova, otvori se lepo za neki BT ili card r/w i rešio si muku.
Možeš i jedno i drugo da pronađeš na www.pcberza.co.yu

Možeš i jedno i drugo da pronađeš na www.pcberza.co.yu
● PRAVILA FORUMA ●
- Renato
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 04. Okt 2004. 19:17
- Kontakt:
ihhh nasao sam flexi cam na nekom sajtu ali telefon kaze da je firma koja stvara program nepoznata.
i pita me dali dopustam da se instalira, a posto sam cuo da ima i telefonskih virusa odustao sam od toga.
ma briga me. nacu ja negdje taj kabel i lijepo iskrcati sa pc-a na tel.
a inace odgovara mi nokia 3660 kava je i sada
i pita me dali dopustam da se instalira, a posto sam cuo da ima i telefonskih virusa odustao sam od toga.
ma briga me. nacu ja negdje taj kabel i lijepo iskrcati sa pc-a na tel.
a inace odgovara mi nokia 3660 kava je i sada
- Miškoni
- Administrator
Ne kabl, Bluetooth usb adapter, može da se nađe MSI za 20-ak evra, a čitač (i pisač) kartica je oko 10-ak recimo, ali ćeš u tom slučaju non-stop morati da vadiš karticu iz telefona. Znači uzmi BT svakako, a čitač opciono, zgodan je kao dodatak kad treba dosta toga prebaciti, itd. A to za "nepoznatu firmu" će ti se dešavati sa 98% programa, tako da to ne treba da te uzbuđuje. 

● PRAVILA FORUMA ●