Nokia 6600 - Nasa slova

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55

Nokia 6600 - Nasa slova

Post od Nabukodonosor »

Zanima me kako da ubacim nasa slova, tj. ne zanima me ceo meni na srpskom vec kako da npr. kada pisem ime u imeniku da koristim nasa slova. Vidim da prepoznaje regularno nasa slova, jer imam neka imena sa stare kartice koja su ispisana nasim slovima.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Mislim da imas u Settings da podesis slova, probaj. Ako nista, mislim da ces morati da ugradjujes srpski meni... :roll: Mada ne znam sto ce ti nasa slova uopste...

Nabukodonosor
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:55

Post od Nabukodonosor »

Ma koji ce mi moj srpski meni, treba mi samo slova. Pa zato da bih mogao da u imeniku pisem imena i prezimena kako treba, razumes.

P.S.I zasto na ovom forumu ne radi obavestavanje na mail?!? Sve ovo samo slucajno pratim. Zato i kasnim sa odgovorima. Cekirano mi je uvek "Obavesti me".

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Sto se tice toga na mail, mislim da to ni meni ne radi. :?
A sto se tice slova ne znam, ako nemas negdje u podesavanjima moraces da instaliras srpski, mada ne znam ni zasto su ti nasa slova toliko neophodna, ja ih ni na kompu ni na mobu ne koristim nikad... :roll:

Odgovori