prilikom snimanja videa po mraku ili slabom osvetljenju, blic tj svetlo veoma je slabo. ako mi je promaklla neka opcija pomozite, HVALA
  prilikom snimanja videa po mraku ili slabom osvetljenju, blic tj svetlo veoma je slabo. ako mi je promaklla neka opcija pomozite, HVALAnokia n73, osvetljenje videa
					Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
	Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
nokia n73, osvetljenje videa
imam problem, a verujem i mnogi isto,   prilikom snimanja videa po mraku ili slabom osvetljenju, blic tj svetlo veoma je slabo. ako mi je promaklla neka opcija pomozite, HVALA
  prilikom snimanja videa po mraku ili slabom osvetljenju, blic tj svetlo veoma je slabo. ako mi je promaklla neka opcija pomozite, HVALA

prilikom snimanja videa po mraku ili slabom osvetljenju, blic tj svetlo veoma je slabo. ako mi je promaklla neka opcija pomozite, HVALA- Cegevara
- Redovni učesnik 
- Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
- Kontakt:
I ja bih se slozio sa @Djera u konstataciji o symbian 9.1,a kao i @6630app mislim da je N6630 jedan od najboljih nokia symbian telefona do sada,imao sam ga 2 godine,sad sam na N70...A u vezi snimka-ja sam siguran da je video bolji na N70 u odnosu na N73...ali zato jbg imas bolje slike...ne moze sve,da postoji tel koji bas sve ima objedinjeno i naj-naj blizio bi se kraj mobilne industrije...