Pravila foruma Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
: : :
Zanima me gde na internetu mogu naci software za Nokiu 7650,tacnije sa kog sajta da ga skinem(free),bilo koju verziju jer me kod ove trenutne verzije 3.16 nesto zeza bluetooth(kad aktiviram ikonicu Bluetooth javlja mi system error) a i infra red cas radi cas ne.
Moguce da ti je neka ranije instalirana aplikacija napravila brljotine u telefonu. Najejdnostavnije resenje je da vratis telefon na fabricka podesavanja (tzv. soft format, kucaj *# 7370 #). Samo pazi, ovim brises sve sto si uneo u telefon (napravi prethodno backup-e). Ako to ne uspe, verovatno ce ti trebati nov (ili funkcionalan) firmware... A tako nesto ne vredi da skidas sa Net-a jer ti treba poseban kabl, softver i jos stosta... Zato je bolje da odneses telefon u neki servis...
Pa mozda i ne moras biti bas toliko strucan, ali opremljen svakako! Ponesi mob u neki servis ako ovo sto ti je Sasa rekao ne pomogne, update softvera je ja mislim 10-20e.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.