software za 7650 i problem sa BT

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
brex
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 06. Dec 2004. 02:04

software za 7650 i problem sa BT

Post od brex »

:?: :?: :?:
Zanima me gde na internetu mogu naci software za Nokiu 7650,tacnije sa kog sajta da ga skinem(free),bilo koju verziju jer me kod ove trenutne verzije 3.16 nesto zeza bluetooth(kad aktiviram ikonicu Bluetooth javlja mi system error) a i infra red cas radi cas ne.

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Moguce da ti je neka ranije instalirana aplikacija napravila brljotine u telefonu. Najejdnostavnije resenje je da vratis telefon na fabricka podesavanja (tzv. soft format, kucaj *# 7370 #). Samo pazi, ovim brises sve sto si uneo u telefon (napravi prethodno backup-e). Ako to ne uspe, verovatno ce ti trebati nov (ili funkcionalan) firmware... A tako nesto ne vredi da skidas sa Net-a jer ti treba poseban kabl, softver i jos stosta... Zato je bolje da odneses telefon u neki servis...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

da bi to uradio trebaš biti opasno stručan i dobro opremljen :mrgreen:

najbolje je otići u servis, ili potraži u oglasima ima ljudi koji to rade povoljno :!: :wink:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Pa mozda i ne moras biti bas toliko strucan, ali opremljen svakako! :mrgreen: Ponesi mob u neki servis ako ovo sto ti je Sasa rekao ne pomogne, update softvera je ja mislim 10-20e.

Odgovori